21 år siden

prøver igen *s* med en ny prfil

Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Her er en henvendelse jeg har lavet til en profil på nettet. Måske var det ham jeg kiggede efter, hvor jeg en dag gik forbi hans arbejde ? Jeg kender ham ikke....og det her er da et forsøg på at finde en mere fast "partner" ;o)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvad skal kvindemennesket så skrive ? *smiler* Hun havde håbet at han havde givet lyd fra sig igen *smiler*

Jeg er glad for at du har skrevet til mig...og lægger mærke til at du egentlig også håber at jeg ringer til dig. Også med det kode-ord *griner*...herligt at du har fanget "den del".

Jeg vil gerne fortælle lidt om mig selv, bare så du har lidt indtryk af hvad jeg er for et væsen - udover det jeg har fremhævet i min profil.

Jeg lægger meget vægt på frihed, selvfølgelig under ansvar..... og anstændighed. Der skal også være plads til leg....måske noget mere avanceret end andre. Men det er ikke noget jeg som sådan går op i. Livet er mangfoldigt og spændende og det kendertegner nok den stadie jeg er i nu.

Jeg er typen der arbejder meget...og har ikke ét arbejde. Jeg kan lide variation, hvor mønsteret alligevel har en vis stabil tryg rytme.

Og det er til trods for at jeg har 2 store børn - men da de opdraget i den ånd, så fungerer det også meget fint.

Vi sparer sammen til en ferie, som vi skal på til sommer. Toscana i Italien er målet, som jeg tror vi kommer til at nyde med dens flotte natur, historiske område og ikke mindst et dejligt liv med god mad, vin og varmen, der kan give forskellige oplevelser.

Lad os se .... måske er interesserne for forskellige......måske har du ikke det behov at skulle finde den person du udtrykker du leder efter mere....men....jeg synes lige det var værd at se om kemien kan passe - et eller andet sted.

Som du nok kan se er det ikke en jeg skal "sidde på skødet af" - som sådan jeg søger. Hellere noget gensidig inspiration... jeg kunne ihvertfald godt tænke mig en fast kammerat i erotikkens verden - uden at man er bundet af hinanden.

Er jeg lidt for frihedsssøgende ? *Smiler*....ja...men som jeg læser igennem din profil...er det jo ikke nogen ægteskabsbureau.....og alligevel - så ved man jo heller ikke hvad der kan ske. Et møde mellem mennesker skulle jo gerne gøre indtryk og inspirere....er kemien der - ja, så kan alt ske. Håber du nyder det gode vejr og får dig en god weekend.

I aften skal jeg selv til middag med nogen gamle studiekammerater - for derefter at mødes med et par jeg har privilegiet af at have gode oplevelser med - ind imellem.

Ha det rart...*S*

Søde hilsner

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget prøver igen *s* med en ny prfil er publiceret 22/03-2003 19:30 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.