14 år siden

Mærkelige drømme

Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Eftersom jeg kedede mig så meget igår og følelsen fortsatte efter jeg kom hjem, valgte jeg at hoppe i kassen og slukke for verden kl. 19. Det gør jeg nogle gange, og det virker fantastisk.

Jeg havde egentlig ikke nogen grund til at være specielt træt, men det må jeg jo have været alligevel. Er vågnet nu her kl. lidt over 7. Og skal vist egentlig snart afsted.

Mmm...

Men når man sover så meget, får man en del af tiden til at gå med at drømme. Og være bange for natlige væsener den halve time, man alligevel er næsten vågen. Jeg drømte en masse i nat. Kan ikke huske størstedelen. Dog husker husker jeg en ting.... at jeg fik kritik af en af mine bedste medarbejdere. At jeg ikke havde hjulpet ham færdig. Og i drømmen sagde han det, efter de andre var gået hjem. Det føltes som en syl i maven på mig. Det vigtigste for mig overhovedet, er at vi er glade for hinandne og at vi hjælper hinanden. Jeg var lige ved at sende en sms til ham... fordi det syntes så virkeligt, og jeg var så ked at det, men at han bare kunne have sagt noget. At jeg ikke vidste han sad med deadline.

Sandheden er, at det hele var drøm. Jeg har hjulpet ham. Jeg gik hjem før både chefinden og ham igår, så han kan ikke have sagt det til mig. I nat var jeg overbevist om det modsatte. Imorges var jeg stadig i tvivl. Tænk, hvis jeg havde sendt sms. Det ville have været en lettere indikation på at det rapler for mig... Mystisk. Nå. Dejligt at vågne og vide, at jeg jo er en god og hjælpsom tøs, og at ingen er utilfreds. Jeg ved ikke hvad sådan nogle ting betyder. Måske er jeg sur på migselv over så tydeligt at mærke, at jeg keder mig.... Jeg er vild med mine kolleger. Men tingene går lidt i ring. Jeg burde virkelig finde udfordring, og nye mennesker.

Ringede i øvrigt til E og sagde at jeg kedede mig. Det lå slet ikke i luften at det var ham. Heldigvis. Det er også unfair. Det er mig. Matronen på 34, der er som en teenager ikke kan finde ro og udfordring, hvor jeg er. Det er mig, der er kedelig.

Så frøken - ud af døren. Pulsen op i livet på cyklen. Det skal nok gøre dig godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mærkelige drømme er publiceret 18/03-2010 08:25 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.