21 år siden

hmmm....følelsesmæsiig kedsomhed.

I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Ja...det gør jeg.

Mødte Byens Flotteste Mand i morges....men jeg havde bare en elendig morgen - så jeg var ikke engang frisk. Fik da sagt at jeg havde tænkt på ham...og han bad om mit nummer - igen...han ringer ikke. Og ringede heller not.....i aften, som han plejer at gøre samme aften.

En kollega sagde at jeg hellere skulle finde en anden - for han gik garanteret tilbage til sin ekskone - som før..osv. Ja ja....men han var nu den jeg i nat tænkte på, som den eneste som jeg gad at se.

Nå - men hele dagen følte jeg bare...følelsesmæssig kedsomhed. Virkelig.

Men heldigvis har jeg gode kolleger - specielt om aftenen. Jeg har gode hyggelige snak med søde og friske typer. Bare lækkert. Jeg kom tidligere hjem end beregnet - men der havde jeg da nået at tjene 400 kr. ned i min lomme. Det er udmærket. Faktisk ret godt gået :o)

Nu har jeg sparet 10 af de store sammen siden februar. Dvs. 2 måneders indtjening. Det er godt nok ikke så meget som jeg havde beregnet. Men det kommer nok nu, hvor indtjeningen skulle blive større hver aften. I morgen går jeg i banken med dem. Det bliver en tilfredstillelse :o) bare lækkert.
Jeg får ovenikøbet ca. 40 kr. i drikkepenge med hjem - nærmest hver aften. Det synes jeg er imponerende :o) det er bare ...ja...*GS* lækkert.

Jeg har mod på det :o)

På fredag bliver det endnu bedre....wau....gad vide hvordan det bliver fra nu af ? Jeg har 3 måneder til at spare mere sammen. Hvis jeg er god....så kan jeg hente 20 på den måde. Så må jeg tage mig lidt sammen og arbejde lidt mere. Og ikke mindst tage mine hvil og holde op med at tage på druk eller til fest - som det så pænt hedder....det er dem der tærer kræfter på mig. Det er helt sikkert.

Er ved at holde op med at tænke på Hans. Jeg kan mærke skuffelsen også forplanter sig i forhold til Byens Flotteste Mand - det er et dårligt tegn. Forfra kære ~SommerFugl~ - forfra...og op på hesten igen :o)

Den ene af damerne fra i fredag nat....sender sms og ringer. Hmm.....hun er rejst - hvad siger man til en person der har været forelsket i en i snart 8 år, at man ikke er interesseret ? Hun lyder forelsket og flytter snart til min by....hmm....ikke så godt. Dét er altså ikke mig....hendes væsen er sød og ...ja....fin fin...men ikke en person der kan inspirere mig - lige så lidt som de andre one-night-stands....men det minder mig forfærdelig meget om, hvordan Byens Flotteste Mand må have det overfor mig.....ja, det må jeg tage med mig ;o)

Just be Coool ..... :oP

Forresten....så har jeg kig på et nyt digital-camera. 2500 kroner for 3,2 mill pixels ! DET ER BILLIGT....hmm...må hellere tage det fra feriebudgettet - for det er jo også dér den skal bruges.

Let´s C - time will show - men een ting er sikkert - jeg SAVNER mit camera. Jeg går glip af en masse gode situationer....

Mor har forresten også spurt om det var en god idé hvis hun flytter ind. Jeg tror hun savner familiesamvær - og vil have mere af det. Hun vil gerne leje sin lejlighed ud.....spare dén udgift - og hjælpe mig med at holde hus. Ja...umiddelbart er det meget fristende....men...helt ærligt ? HUn vil sikkert spare penge - men jeg kommer til at skulle have mere varme på - dvs. en del tusind kroner, da vi altid slukker for el-varmen om dagen - og når ungerne er væk og jeg er på arbejde - nærmest konstant - så bruger jeg nemlig meget meget lidt nu. Vi tænker over det.... ungerne skal også tænke over det. Det betyder jo at de skal dele værelse.....datter skal starte på gymnasiet....men mor får os oplevet os mere....og kommer i nærheden af alle 3 børn....sine søskende. Ja...det er umiddelbart en rigtig god idé. Jeg har jo brug for noget husholdningsmæssigt/oprydning & rengøring støtte - som hun så tilgengæld vil give.

Nå....vi ser tiden an :o)

Ellers er tingene ved at stabilisere sig på mit arbejde. Føler mig godt tilpas. Ingen problemer - faktisk. Ikke i forhold til arbejdet. Det kører bare. det må jeg være glad for :o)

Må være taknemlig - og det er hun så ;o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hmmm....følelsesmæsiig kedsomhed. er publiceret 03/04-2003 04:45 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.