21 år siden

keder mig ...og alligevel hygger jeg mig gevaldigt

Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er det underlige med dagbøger....det er kun glimt af livet. Kun en skygge af alle de skygger der er mens tiden går sekund efter sekund. Fragmenter og småstykker af alle de tanker der vandrer og flyver rundt i mit hoved.

På en eller anden måde er det vigtigt for mig at skrive mine tanker - men tit så er mine konklutioner allerede taget ind i bevidstheden....gennemtygget og fordøjet....blevet en del af mig.

Jeg ville ellers gerne have skrevet en masse....men den nye funktion med at tilføje en tekst har drillet mig endnu engang, så jeg sad og surfede på David Bowies hjemmeside, lyttede til Madonnas nye sang - og var også lige omkring den nye "Peace-songs" - CD´en for krigens børn fra Canada. Der er 2 cd´er - og imorgen vil jeg checke om den ikke lige kan hentes hjem til mig, for der er de bands, som jeg kender fra Canada-tiden. Dét ville være dejligt.

I eftermiddag havde jeg en ældre ven på besøg. Han er flyttet til min gade, nyskilt og ...ja, vi har bare altid snakket så godt sammen. Det var hyggeligt, at han lige var forbi et pr. timer - og nu har vi aftalt at vi skal spise spontant sammen nogen gange - istedet for ikke at spise eller spise alene. Vi inspirererer vel hinanden...og det er nu meget rart.

Min taxa-ven sov her i nat. Vi hjar bare været kammerater og ar haft det så sjovt sammen. Han gør mig altid glad. Og i nat var han min bamse. Han er en stor mand, dejlig blød og vejer omkring 110. Det er første gang jeg overhovedet er sammen med en tyk mand. Men han er så sød, frisk og dejlig. Bare sig selv og glad. Han vil bare have det godt *GG* søde unge fyr. Ja, han er 14 år yngre end mig - men det er sq ikke noget jeg lægger mærke til som sådan, for vi har det godt i hinandens sleskab. Vi er ikke kærester - men vi er bare os selv, hvor vi har lyst til at nyde hinandens selskab. Det er nu dejlig ligetil og nemt. Hyggeligt, kammeratligt og dejligt. Jeg havde det noget så irretirret efter en one-night-stand. One- Night-Stand-manden er ellers meget meget sød, pæn og ...ja...men det blev noget antiklimaks...og typisk mig - fordi jeg kedede mig i vores selskab ( ingen følelsesmæssig engagement ) så fik jeg ham til at lave noget småkinky sex...typisk mig. Skræmte jeg ham ? Jeg ved det ikke - men han er godt nok alt for pæn.....hmmm ...underligt at jeg har det sådan :o) godt taxa-vennen lige kunne bekræfte at jeg stadig er til mænd og har det dejligt med en mand. Men mit sex-appetit er ikke som det har været før. det siger mig ikke så overvældende meget mere....underligt. Mig der er/var så sex-glad. Men okay...da taxa-vennen gik sagde han " Du var så fræk" - så smilede jeg sødt tilbage og glimtede med øjnene. Uuha...jeg er åbenbart stadig noget fræk....ja, alligevel bekræftende at få det at vide :o) Det var dejligt at svede - men det var ikke som dengang jeg var kæreste med M. Dér havde vi virkelig gang i svedturene og lidenskabsbølgernes tinde med :o)

Nå...nu keder jeg mig igen. JO det er dét. Jeg keder mig noget så grusomt med følelserne og i den erotiske verden....ganske enkelt......

ud og finde inspiration.....igen.

Nå ja...forresten sendte en SMS til Hans. Skrev jeg kedede mig med min One-Night....og at jeg NU glæder mig til han en dag kommer til Nuuk.....

ja....så kunne jeg ikke dy mig alligevel *suk* - og det må jeg bare tage med som det er. Det er en nu engang sandt :o)

Qnuz & Qram

´Tak for en dejlig påske......*suk*....hverdagen på arbejdet begynder imorgen. KEDELIGT :oi

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget keder mig ...og alligevel hygger jeg mig gevaldigt er publiceret 21/04-2003 22:21 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.