21 år siden

Så skete det! Og gud hvor jeg hader mig selv

Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Kære dagbog!!!

Jeg har ikke så meget godt at skrive idag, nej man kan ikke lige frem kalde det noget godt da..

Det vi alle går og frygter aller mest, det vi alle går og passer så meget på, det skulle netop lige ske for mig, ja kære dagbog, min ryg.... Jeg har haft ondt i den i nogen måneder nu, men det har været kommet og gået igen, den sidste måneds ti dhar jeg så ikke kunne sove ignemme fordi jeg vågnede med smerter i ryggen.. Det går over har jeg altid sagt til mig selv, det plejer jo altid at ske for naboen og ikke for mig, men denne gang skete det altså for mig. Jeg stod op som jeg plejer med smerter i ryggen gik i bad og lod det varme vand løbe ned af ryggen det plejede jo at hjælpe, det gjorde det også lidt, for smerterne var der stadig lidt.. Jeg tænkte ikke så meget over det andet end at det nok skulle gå væk igen... Jeg gjorde rent, støvsugede og hvad der ellers skulle gøres.. Omkring kl. 18 skulle jeg så bukke mig ned, ja og der blev jeg så stående, (noget komisk må det have set ud) jan fik hjulpet mig så jeg kom ned at ligge på ryggen så var det ikke så slemt, men jeg skulle jo op og stå igen, det tog omkring 10 minutter bare for at få mig rejst, det var hele tiden som om noget sad fast i ryggen, jeg har aldrig grædt så meget før i mit liv, og kan heller ikke huske jeg har haft så store smerter i min ryg som jeg havde det.. Efter jeg var kommet op og stå rigtigt, så kunne jeg nogen lunde gå uden det gjorde alt for ondt, jeg fik lavet det sidste jeg skulle nå inden Jan skulle på abejde. Ja også satte jeg mig her for at skrive på min historie, ja og her har jeg faktisk siddet i, ja siden jeg kørte kl 20, så det er nogen timer siden, men nu begynder det også at gøre rigtig ondt i ryggen igen, jeg ville fandme ønske at jeg var taget til lægen for flere måneder siden, men jeg må få ringet til ham imorgen for jeg kan ikke holde det her ud.

jeg hader hver aften når jeg skal i seng for jeg ved at når jeg har ligget ned i ca 1 time så får jeg smerter i ryggen og kan ikke sove mere så skal jeg ligger og prøve at ligge så jeg ike har smerter så jeg kan sove lidt mere indtil det også gør ondt..

Lige nu hader jeg faktisk mig selv, tænk at jeg har gået med smerter i så lang tid, jeg aner ikke hvad det er, så det kan jo være alt mulig.. Tænk hvis det er noget farligt....

Nå men vil prøve om jeg kan få sovet bare lidt, Jan sagde godt nok til mig inden han kørte at jeg bare skulle ringe efter lægevagten men kommer han mon på denne tid??? jeg ved det ikke men får jeg flere smerter er jeg nok nød til at ringe til ham..

Knuzzer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så skete det! Og gud hvor jeg hader mig selv er publiceret 29/04-2003 02:05 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.