DU er min kæreste!!

Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Åh hvilken følelse!

Ferie!

Absolut ferie!

Fejrede det med en hel dag på rideskolen i tirsdags. X'en havde haft taget kontakt til Teak et par gange, og hørt om vi ikke kom ud og spiste hos hende og hendes nye fyr en af dagene (tak til vidunderlige Teak for at takke nej til den invitation), dernæst for at høre om ikke vi ville med dem ud og stå på skøjter (igen, tak til skønne Teak for at takke nej til endnu en invitation) og sidst en forespørgsel der gik på om ikke hun skulle passe hans hanhund mens hunhunden er/har været i løbetid.. Min kæreste er verdens sejeste - nej tak til den også - det kunne VI jo sagtens klare selv, eftersom vi er to.. Fik snakket ud med ham om hende på køreturen hjem fra rideskolen.. Behovet for opmærksomhed går kun den ene vej - hun kan intet selv, han kan alt.. Hun ville også låne hans bil forleden, til at hente et bord.. No go - det måtte hendes fyr mande sig op til at hjælpe hende med, mente Teak (var der nogen der sagde sej kæreste!?).. På vej hjem blev det som sagt vendt.. Kørte i spids over dengang til hans fødselsdag var hun igang med at give gave sammen med hans mor og mormor, det skar i tarmen.. Måske en anelse strengt - men mindede ham om at jeg ikke gider konkurrencer.. Han kiggede på mig og sagde:

"Jamen så må jeg minde dig om, at DU er min kæreste, og det er hun ikke!!"

Det både hjalp og lukkede diskussionen! Skal desværre stadig lige have det at vide engang imellem, men bortset fra når hendes fjæs lige blinker i displayet på hans telefon, jamen så går det i grunden godt med ikke at få ondt i maven over hende..

Jeg bliver helt rørstrømsk af at tænke over, hvor total cool han er.. I forhold til mine anfald over hende.. Det svinger mellem han hader at have liget i skabet - til at ville ønske at jeg ikke ville have så ondt i maven over hende.. Men for dælen det er svært, når hun ikke kan/vil lade ham være (til trods for at hun som sagt har fået en anden fyr på krogen!!)

Han er min kærestefyr..

Vi var til det hyggeligste familiekomsammen i går aftes, hos hans mormor. Lækker mad. Trumfede hans mor i brunkartoffel-disciplinen, til stor morskab for hans mormor.

Vi spillede pakkespil efter maden - mormoren havde købt alle pakker, og selvfølgelig var det hende der endte med at sidde med dem alle, hver og en.
Det synes hun ikke var sjovt, så der blev delt ud.
Jeg blev den heldige modtager af en virkelig grim japansk udseende mobilholder med snor og trykknap.. Nåhr ja, og en havenisse..

"En skam jeg ikke har en have.."
"Ork, der er masser af plads i hans have", brød moren ud
"Jamen så pisser hundene jo på den?"
"Nemlig!"

Hehe..!

Der blev også delt pakker ud til hans fætter, som også var med - praktiske ting, såsom tandpasta, hårshampoo, antiperspirant og slik, men drengen gik helt i baglås og ville da i hvert fald ikke have noget af det lort når han ikke havde vundet det!! Sikket udbrud!! Direkte flabet, og stemningen blev da også kortvarigt lidt trykket..

..Det varede lige indtil jeg gik på wc - hvor jeg fik besøg af Teaks mors kæreste!! HAAAALLØØØJSA!!! Så sidder man der på sin bare - og tja - tisser - og så kommer manden bare vadende ind - og vader temmelig hurtigt ud igen.. Hehe..

Fik MEGA ondt i skralden senere på aftenen.. Sad og hang op af Teak.. Det blev pinligt da hans mor spurgte hvor jeg var henne - og indrømme at jeg havde lyst til at græde over ondt i hovedet og kaste op samtidig, kunne aldrig falde mig ind.. Strøg med Teak ud og lufte hundene og indrømmede at jeg havde det elendigt.. Han lagde en hånd på panden og kulden fra hans hånd føltes som en ren velsignelse.. Knæene svigtede lidt, så Teak blev lige forfremmet til helt.. Han blev helt bekymret, og vi kørte hjem lige i hælene på fætteren da han gik.. Jeg sad og kæmpede en kamp for ikke at kaste op i bilen på vej hjem, og for ikke at skrige over ondt i kasketten.. Det tog en krig at komme hjem.. Stakkel Teak snakkede som et vandfald, i forsøget på at komme igennem til mig.. Som sad og mumlede "mmmm" eller "MmmmmmMMMMmmm" til det han spurgte mig om..

Han slæbte mig mildest talt ind fra bilen da vi kom hjem, hjalp mig af tøjet, puttede mig under dynen og gik i kælderen til roomien.. Lå og ventede på at verden holdt op med at snurre rundt, før jeg gik ud og forsøgte at kaste op - uden held.. Stinkende kvalmeramt, bragende hovedpine inklusiv, og så kan jeg ikke engang få hul på noget af det.. ÆV!!

Vågnede i morges, stadig med monster hovedpine, forlod Teak under dynen og tog på arbejde.. Sejlede ned til toget.. Ind i toget.. Ud af toget.. Ned til GC.. Sejlede rundt hele morgenen, men kom da igennem.. Han gav slip på mig da jeg havde kørt ham til begravelse.. Hjem og sove videre hos Teak.. En halv time, og så begyndte hovedpinen at gå væk.. Har en skræmmende idé om at min krop ganske enkelt nægtede at være på arbejde, dels pga. idéen om sjov ferie og dels pga. seancen sidst, med den fordrukne brandert-opsang..
Han forsøgte at rose mig i dag, for at være stærk.. Både fysisk, men også mentalt, når jeg kunne tage på arbejde med så ondt i knolden at jeg blev stiv i nakken..

Stiv i nakken.. Tjo, jeg kan da mærke den er øm nu, men jeg lagde ikke mærke til at jeg gik rundt med stiv nakke.. Interessant!

Nå, men nu sidder jeg så her..

Lavede mørbrad til drengene, spiste varm mælk med tvebakker, sukker og kanel selv, turde ikke andet eftersom jeg ikke har spist noget hele dagen..

Har det fint, men er træt.. Udmattet af dagens ellers sparsomme strabadser.. Har været hjemme og hente ting og skrammel (puha! jeg burde SÅ meget tage hjem og rydde op snart!)..

Han får mig til at føle at jeg hører til her.. Snakken om ombygning af stuen er åbenbart så seriøs, at roomien nu også ved noget om det - han brummer bare og glæder sig ved tanken om et større værelse.. Lad os nu se hvad der sker der..

Det kunne være fedt at bo her - men pt er rummet bare for lille til to - der er dårligt plads til alle hans ting..

Jeg er bombetræt..

I morgen skal der rides hele dagen, og ellers bare slappes HELT af.. Uh, og så er der MASH.. Og togtur til Fyn.. Hvis da DSB eller kan klare udfordringen.. Hmm..!

Det bliver spændende.. Lidt for spændende..! Vil gerne både ud og hjem nogenlunde til tiden.. Og selvfølgelig uden for meget besvær, man er vel forvænt..

Glædelig 22. december.. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget DU er min kæreste!! er publiceret 22/12-2010 21:04 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.