13 år siden

Just another year

Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
No name girl
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så blev det tid til endnu et indlæg..
Der er selvfølgelig sket en helt masse siden sidst, men sikkert ikke ret meget der er værd at bruge tid på at læse :)

Vinteren er primært gået med at ligge på sofaen og se serier. Ikke den mest aktive når det bliver koldt og mørkt. Mit energi niveau plejer gerne at dale i takt med at sommerens lys og varme forlader os. Måske man burde overveje at emigrere til lidt varmere himmelstrøg? Har altid drømt om at flytte til Californien. Sol og varme året rundt! Men jeg ville savne min søn og mine venner for meget hvis jeg gjorde alvor af det. Men pyt, for efter vinter kommer jo som bekendt vår, og straks det hele ser lysere ud. Jeg er midt i ombygningen af min motorcykel. har valgt at opdatere den med 20år :) Lidt af et større projekt end forventet. Blev færdig med det meste inden sidste sæson, men fik den aldrig malet og finpudset de sidste detaljer. Det er så det der sker nu. Igår skilte jeg min motor ad så den kan blive renoveret og få hevet lidt flere hestekræfter på baghjulet. Det bliver et sted mellem 160 og 170 heste den kommer til at yde, så mon ikke jeg kan få mit nye "narkotika" med den. Adrenalin! Det er ren terapi at skyde sådan en motorcykel af. Uanset hvor dårlig en dag jeg har haft, så glemmer jeg alt når jeg bliver revet fra 0-200 på meget få sekunder. Bare lidt ærgeligt at jeg skal være så påpasselig med faren efter alle mine klip. det endte med 5 klip i kortet på 5 måneder. Ikke så heldigt. Fik 3 på een gang og så yderligere 2. Man skal op til ny køre og teoriprøve efter de 3 klip og så er der 3 mere at give af, men der har jeg jo så allerede brændt de 2 af. Det har på den positive side lært mig at køre betydeligt pænere.

Jeg har fået nyt arbejde. Så ikke noget med at køre på landevejene mere. Nu er jeg indkøber i et reservedelsfirma. Hyggeligt nok med gode kolleger, men det har en tendes til at blive kedeligt ind imellem. Har været i et tilsvarende job tidligere, men som afdelingsleder og det kedede mig også efter noget tid, men holdt da ud i 3 år. Nu har jeg haft dette i 9måneder.. tik tak, tik tak.. Hvornår mon det er tid til forandring i mit liv så jeg finder noget nyt.

Det er begyndt at gå mig på at der ikke er noget der kan fastholde min interesse i længere tid ad gangen. Hvis jeg ønskede det, har jeg et rigtig godt og sikkert job, men....
Det er same, same med kærester. Efter de, i et tidligere indlæg omtalte, 4 måneder går det sjove lidt af det og nyforelskelsen er væk. Det samme er min interesse. Jeg har haft nogle rigtig søde kærester gennem tiden. I sær den sidste seriøse. Hun var noget yngre end jeg, men moden og en rigtig rar person. Tænker kun positivt om andre mennesker og der er ikke den ting i verden hun ikke ville gøre for at gøre mig glad. Og denne gang "holdt jeg ud" i 7 måneder. Det til trods at jeg allerede efter de 4 måneder vidste at jeg måtte væk. Men da jeg vidste at humøret daler hos mig om vinteren holdt jeg ved da jeg var bange for at jeg en dag ville vågne op og fortryde. Jeg endte desværre efter bruddet med at gøre hende så vred at hun ikke længere taler til mig, selvom vi stadig færdes samme steder. Men det er absolut for det bedste. Jeg plejer gerne at gå lidt til og fra mine ex'er og denne pige ønsker jeg ikke at såre ved at holde hende hen med løfter, jeg er udemærket klar over jeg aldrig vil kunne indfri. Hun vil gøre den rigtige meget lykkelig. Og igen er jeg den der sidder tilbage og tænker at det ikke er mig der er noget galt med. Jeg har bare ikke været heldig at møde den rigtige der passer til mig. Men hallo, jeg bliver 35år lige om et øjeblik, så medmindre jeg har planer om hun skal have gangstativ når vi skal op til alteret, så skel der vist til at sættes igang. Men jeg er ikke typen der giver mig selv falske forhåbninger, så jeg har ikke de store forventinger om at "the one" pludselig dukker op og vi lever lykkeligt til vores dages ende..
Men jeg kan se på mine venner at de er lykkelige i 2somheden. Kan jeg mon ikke finde det? Jeg er den sidste i omgangskredsen uden en fast kæreste, og derfor er jeg ikke den den der står øverst på invitationslisten mere. Nu er det blevet par der gør noget med andre par. Jeg er den sjove kammeret de inviterer for at få lidt liv i festen, eller er jeg den eneste single ven de har som de inviterer fordi de har ondt af mig? Heldigvis har jeg så meget selvtillid at jeg godt ved det ikke er sidstnævnte :)

Hmm, havde egentlig planer om at skulle have en af de gode historier med, men det må vente til en anden dag, for kl er blevet nok til at stoppe for idag....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Just another year er publiceret 01/03-2011 22:40 af awezome.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.