13 år siden

Just another year

Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 3 måneder siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
3 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
4 måneder, 28 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
13 dage siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
9 år siden
Så blev det tid til endnu et indlæg..
Der er selvfølgelig sket en helt masse siden sidst, men sikkert ikke ret meget der er værd at bruge tid på at læse :)

Vinteren er primært gået med at ligge på sofaen og se serier. Ikke den mest aktive når det bliver koldt og mørkt. Mit energi niveau plejer gerne at dale i takt med at sommerens lys og varme forlader os. Måske man burde overveje at emigrere til lidt varmere himmelstrøg? Har altid drømt om at flytte til Californien. Sol og varme året rundt! Men jeg ville savne min søn og mine venner for meget hvis jeg gjorde alvor af det. Men pyt, for efter vinter kommer jo som bekendt vår, og straks det hele ser lysere ud. Jeg er midt i ombygningen af min motorcykel. har valgt at opdatere den med 20år :) Lidt af et større projekt end forventet. Blev færdig med det meste inden sidste sæson, men fik den aldrig malet og finpudset de sidste detaljer. Det er så det der sker nu. Igår skilte jeg min motor ad så den kan blive renoveret og få hevet lidt flere hestekræfter på baghjulet. Det bliver et sted mellem 160 og 170 heste den kommer til at yde, så mon ikke jeg kan få mit nye "narkotika" med den. Adrenalin! Det er ren terapi at skyde sådan en motorcykel af. Uanset hvor dårlig en dag jeg har haft, så glemmer jeg alt når jeg bliver revet fra 0-200 på meget få sekunder. Bare lidt ærgeligt at jeg skal være så påpasselig med faren efter alle mine klip. det endte med 5 klip i kortet på 5 måneder. Ikke så heldigt. Fik 3 på een gang og så yderligere 2. Man skal op til ny køre og teoriprøve efter de 3 klip og så er der 3 mere at give af, men der har jeg jo så allerede brændt de 2 af. Det har på den positive side lært mig at køre betydeligt pænere.

Jeg har fået nyt arbejde. Så ikke noget med at køre på landevejene mere. Nu er jeg indkøber i et reservedelsfirma. Hyggeligt nok med gode kolleger, men det har en tendes til at blive kedeligt ind imellem. Har været i et tilsvarende job tidligere, men som afdelingsleder og det kedede mig også efter noget tid, men holdt da ud i 3 år. Nu har jeg haft dette i 9måneder.. tik tak, tik tak.. Hvornår mon det er tid til forandring i mit liv så jeg finder noget nyt.

Det er begyndt at gå mig på at der ikke er noget der kan fastholde min interesse i længere tid ad gangen. Hvis jeg ønskede det, har jeg et rigtig godt og sikkert job, men....
Det er same, same med kærester. Efter de, i et tidligere indlæg omtalte, 4 måneder går det sjove lidt af det og nyforelskelsen er væk. Det samme er min interesse. Jeg har haft nogle rigtig søde kærester gennem tiden. I sær den sidste seriøse. Hun var noget yngre end jeg, men moden og en rigtig rar person. Tænker kun positivt om andre mennesker og der er ikke den ting i verden hun ikke ville gøre for at gøre mig glad. Og denne gang "holdt jeg ud" i 7 måneder. Det til trods at jeg allerede efter de 4 måneder vidste at jeg måtte væk. Men da jeg vidste at humøret daler hos mig om vinteren holdt jeg ved da jeg var bange for at jeg en dag ville vågne op og fortryde. Jeg endte desværre efter bruddet med at gøre hende så vred at hun ikke længere taler til mig, selvom vi stadig færdes samme steder. Men det er absolut for det bedste. Jeg plejer gerne at gå lidt til og fra mine ex'er og denne pige ønsker jeg ikke at såre ved at holde hende hen med løfter, jeg er udemærket klar over jeg aldrig vil kunne indfri. Hun vil gøre den rigtige meget lykkelig. Og igen er jeg den der sidder tilbage og tænker at det ikke er mig der er noget galt med. Jeg har bare ikke været heldig at møde den rigtige der passer til mig. Men hallo, jeg bliver 35år lige om et øjeblik, så medmindre jeg har planer om hun skal have gangstativ når vi skal op til alteret, så skel der vist til at sættes igang. Men jeg er ikke typen der giver mig selv falske forhåbninger, så jeg har ikke de store forventinger om at "the one" pludselig dukker op og vi lever lykkeligt til vores dages ende..
Men jeg kan se på mine venner at de er lykkelige i 2somheden. Kan jeg mon ikke finde det? Jeg er den sidste i omgangskredsen uden en fast kæreste, og derfor er jeg ikke den den der står øverst på invitationslisten mere. Nu er det blevet par der gør noget med andre par. Jeg er den sjove kammeret de inviterer for at få lidt liv i festen, eller er jeg den eneste single ven de har som de inviterer fordi de har ondt af mig? Heldigvis har jeg så meget selvtillid at jeg godt ved det ikke er sidstnævnte :)

Hmm, havde egentlig planer om at skulle have en af de gode historier med, men det må vente til en anden dag, for kl er blevet nok til at stoppe for idag....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Just another year er publiceret 01/03-2011 22:40 af awezome.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.