13 år siden

X-kæresten

Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
5 dage siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hun får sit helt eget indlæg. Hendes tænder sidder boret dybt ned i mit liv. Fordi hun, efter vi er gået fra hinanden, har udvidet sin vennekreds og baseret den på medlemmerne af min støttegruppe.. Mere eller mindre systematisk har hun gjort sig til venner med alle i den. En af dem var bortrejst men da han kom tilbage tilbød hun ham at han kunne bo med hende. I starten tog jeg det med krum hals. Jeg tænkte ok, hvis det er sådan det skal være, må vi finde ud af snakke sammen, så vi kan være til de samme fester. Efter en tid med turbulente følelser af afmagt, dårlig samvittighed og kampen med hendes jalouxi (Hun brugte alle tricksene og holdte mig væk fra samtlige arrangementer). Gav jeg op. Midt i telefonskænderi, hvor der gentagende gange blev smækket på, gik jeg ind til min roommate og sagde, jeg kan ikke blive ved sådan her. Hvad skal jeg gøre? Hun så på mig og sagde. Ja, jeg har holdt mig udenfor, fordi jeg synes, at du lader dig udnytte. Hun misbruger din tillid og manipulerer med dig. og jeg har hørt dig give udtryk for det flere gange. Du opfører dig ligesom en der finder sig i at blive banket i sit forhold! Jeg gik efterfølgende ind og skrev alle mine frustrationer ud.
Endte med et mantra der hed:
JEG HAR VÆRET, JEG ER IKKE OG SKAL IKKE VÆRE KÆRESTE MED <Hendes navn>!
jeg skrev:
JEG HAR VÆRET, JEG ER IKKE OG JEG SKAL IKKE VÆRE VENNER MED <Hendes navn>!
Og jeg har holdt ved det siden. Og det virker for mig. Jeg er stødt på hende en enkelt gang. Til et seminar, hvor hun sad med folk fra min støttegruppe. Og "blokerede" min mulighed for at snakke med dem. Hun endte med at gå sammen med roommaten. Han viskede til mig, at de gik og at vi sås. Jeg spekulerede, kører hun allerede det trip med at få ham til at få dårlig samvittighed over at tale med mig? Det er 3 uger siden.

Og i dag, da jeg var til træning for at få lagt mit program om, var han der også. Han fulgte mig hjem og fortalte, at de var begyndt at date. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige til ham. Så jeg sagde, at det var virkelig dumt af ham, at være sammen med en han boede sammen med. Og, at jeg nok desuden egentligt ikke skulle fortælle ham for meget.
Han var bekymret for, hvordan det skulle påvirke vores relation. Desuden sagde han noget med, at I vores lille kreds syntes han, at det var vigtigt, at man kunne tale sammen. Jeg føler jo allerede, at vores relation er påvirket, at han har valgt side. Men jeg er ked af det på hans vegne. For han er ikke særlig stærk og jeg tror ikke, at han er i stand til at se, hvornår hun manipulerer med ham. Jeg føler, at han står foran en katastrofe i sit liv er på vej ind i et usundt forhold og jeg kan ikke sige noget fordi alt, hvad jeg siger kan opfattes som jalouxi. Jeg tror ikke på, at hun er klar til et forhold.

Jeg har snakket med en anden ven fra gruppen som er holdt op med at se hende for bare en uge siden. Han fortalte mig, at han havde cuttet kontakten med hende på ubestemt tid, fordi hun var begyndt at opføre sig som om de var kærester og skulle vide alt om, hvad han lavede med hvem. Desuden havde hun blandet sig i min og hans relation.

Jeg er en lille bitte smule bange for, at hun nu bruger roommaten i sit spil til at tage hævn. Men det kan selvfølgelig også være, at hun er forelsket. Det er ikke til at vide. Men herfra ser det mistænkeligt ud og jeg føler ikke, at jeg kan gøre noget for min træningsmakker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget X-kæresten er publiceret 02/05-2011 22:51 af rezire.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.