21 år siden

Det gik overordentlig godt :o)

På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Mi icho, MIN SØN blev konfirmeret idag.


Min onkel synes ikk min tale var så kraftfuld. Som den burde være....meeeen....jeg kom frem med det som jeg synes er det helt rigtige. Han har allerede lært at forskellighed.....det er en god ting, for så lærer vi at acceptere hinanden som vi er. Det synes jeg er ret vigtigt, at han er bevidst om. Da jeg blev konfirmeret....kan jeg intet.......intet huske af min mors tale. Jeg håber og ønsker at min søn var bevidst om hvad jeg gerne ville udstrykke. Han har i dag sagt ja, med egen stemme at han tror på Gud og Jesus Kristus. Og derved vil han aldrig gå alene. Han har Gud......og han havde de 56 mennesker som havde fuldt ham og ønskede ham det bedste. Og som præsten dsagde...når vi går alene og har brug for hjælp.....så er der mange omkring ham denne aften, som han kunne henvende sig til. For det er en æresssag at hjælpe andre. Som præsten sagde.

Med at acceptere de forskellige sider, fik jeg udtrykt en tak til dem som ville hjælpe til...på alle måder. De ting jeg ikke kan...kan andre. På den måde gik det op i en højere enhed, hvor alle gav deres til, for at give ham en god dag. Flot. Ja, meget fint blev det faktisk. Meget fornemt. Dejligt.

Da jeg gik derfra, så var rummet nærmest ryddet. Lige så nøgen som vii ankom.

Jeg havde gode snak med familie kredsen- Det var godt. Nu er jeg fuld.....ja, ungerne sover. Nu er det min tur. Min afdøde søster blev ikke glemt.....vi fik grædt....ja, og sådan er det, når man ved at man har mistet én af sine kære. Der er ingen vej udenom.....dét skal være med. Og det kom vi godt igennem. Synes jeg. Jeg elsker mine børn. De elsker deres familie. Og det er dejligt. Gudstjenesten gav en hel ny mening i aften. Salmerne, prædeken og de ting man nu engang siger under gudstjenesten.

Til vores åbent hus...havde vi et scoop, som min lillebror siger, Polle fra Snave kom forbi med sit teater. Det gav også sit præg og relief over dagens betydninf. Teaterfolkene gav ham en god fornemmelse af dagen med deres medvirken. Dejligt. Det var godt. Sjovt indlæg i dagens program, når vores gæster kom , men,,,,,,,ja, ganske fint med et scoop ;o) Idag er jeg glad for mit arbejde ;o)

Jeg er skide fuld nu, lige før senge tid. Men ....jeg var god og holdt mig til fornuften indtil alt var som det skulle være ;o)
Det var min søns store dag. Ikke flere konfirmationer. underligt - men dejligt. En dejlig markering af overgangen til at handle udfra sit fundament. Jeg elsker hans far......som hans far. Endelig ja, endelig.....så er det markeret. Vi er hver sin familie, men stadig hinandens pga. vores fælles historie som familie. SMUKT.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det gik overordentlig godt :o) er publiceret 30/05-2003 09:48 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.