21 år siden

Kan ikke nå det jeg vil....

Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
I morgen er det den store dag for min søn. Konfirmation. Hvis ikke jeg havde alle de mennesker i familien og venner...så var det ikke lykkes. Men det har jeg. Håber ikke der er nogen der synes jeg gør for lidt....og bebrejder mig for det. Jeg gør mit bedste. Og mere kan jeg ikke gøre.

C kom på chatten igår nat. Bare for at fortælle mig at han har fået tilbudt et andet job. Et godt et. Woow...det er godt for ham og hans søn. Som jeg sagde....foradringer kommer til os, når vi er klar til dem. Og hans ønsker er blevet hørt. Havde lyst til at sige, at han kan være stolt af at være kommet dertil. Han fortalte hvad han kommer til at tjene. Så fik jeg svaret promte. Hvornår skal vi ud og spise ? *GG* Det gør vi en dag...skrev han. Det vil jeg glæde mig til. Han har konfirmation med sin søn i juli i den by han kommer fra.

Jeg blev ihvertfald glad. Jeg tror at han ligesom jeg har mig som et fast holdepunkt - på en eller anden måde. Han begærer mig ihvertfald, samtidig med at han kan lide at snakke med mig. Jeg har bare mindreværkskomplekser over at være så tyk, som jeg er. Men det må jeg lære at leve med - eller handle for at forandre dette. I disse dage, kan jeg ihvertfald mærke at konditionen er så slem, at det gør ondt i kroppen bare af at rende lidt rundt og have travlt. Jeg er slet ikke vant til at bruge min krop mere. Sidder for meget. Godt at jeg ved at det kan forandres. Forandringen vil komme. Helt sikkert. Dety her er ikke holdbart for et godt liv.

I morgen vil jeg stå tidligt op. Imorges kunne jeg slet ikke. Det var hårdt......følelsesmæssigt er jeg overrumblet. Vil bebrejde mig selv - og heller ikke. Det nytter jo ikke noget. Havde lyst til at sove fra det hele. Gemme mig under dynen. Det er længe siden jeg har haft det sådan.....meget længe siden......pyyha. Men ... ja..jeg ved ikke hvad der skete. Jeg fik det godt. Gik i bad. Arndejde ringede....jamen, så var jeg igang. Jeg har ikke godt af at være alene. Det er helt sikkert. Arbejder bedst med nogen omkring mig :o) nu misunder jeg andre der har kærester og er gift. De har hinanden og kan hygge sig sammen mens de laver deres forberedelser.

I dag fik jeg mediteret lidt. Det var dejligt....jeg fik åndet ud...og indad igen, hvor jeg fornemmede hele mit nærmiljø. Det giver en masse at tage det med ro. Det vil jeg gøre.

Elsker dig min søn. Elsker dig min datter.


Min søn...min opgave bliver at holde en god tale for dig. Håber jeg kan give dig noget med til dit videre færd i din gryende voksendom. Jeg elsker dig af hele mit hjerte. Mit tema vil blive, at jeg tænkte meget over hvilket menneske du ville blive, da du var helt spæd. Og nu kender jeg dig en hel del - og synes det bliver spændende at lære dig mere at kende. Det er så fascinerende at et væsen der er født i mig, kan have så fantastisk personlighed som du bærer helt og holdent selv. Elsker ham....;o)

Qnuz

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan ikke nå det jeg vil.... er publiceret 29/05-2003 04:45 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.