21 år siden

Mekanik og gamle biler.

Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Lidt over en uge siden, sidst jeg griflede lidt ned her. Jeg har bestået yderligere 2 eksamer, og har nu kun 3 tilbage. Gys, om 14 dage, er det overstået, og jeg kan holde lang sommerferie.
Nå men der er ikke sket det helt store, og dog!
Som altid sker der noget når man mindst venter det, i dette tilfælde når det handler om min bil!

Manden lå syg mandag og tirsdag, og igår da jeg skulle aflevere pigerne....afleverer den yngste først, da dagplejer ligger først på ruten.
Får afleveret hende, og vil derefter kører op med de 2 store. Hmm...drejer tændingsnøglen...intet sker. Ok...nok bare mig....prøver igen.....fod på pedalen, og dreje nøgle. Total stilhed!
Øhh...bilen har lige været i gang..hva hulen sker der her.
Selvfølgelig holder jeg skide smart placeret..midt i indkørslen, og dagplejer skal indenfor en ½ time ud at køre, med 4 børn!
Ind og ringe efter manden...han var nu ikke særlig glad...."min bil vil ikke starte, du bliver nød til at køre op med de store, så de ikke kommer for sent." Han stod der 5 min. efter, får pigerne over i bilen, imens jeg bliver og venter på at han kommer tilbage.
Han er hurtigt tilbage, og på bedste evne, får vi skubbet bilen ind til siden, så dagplejer kan komme ud med sin bil. Ok ok....i den situation prøver man lidt af hvert! Mine startkabler ligger altid i bilen...men jeg mente nu ikke det var batteriet det var galt med. Manden var lidt oppe at 'køre', så han får sin bil op ved siden af min. Nu må der ikke ligefrem bruges startkabler via hans bil, pga. mototcomputer..men han tager chancen. Wauw..han får ikk mere end lige sat den sidste +pol på og der står gnister ud."Sluk forhelvede...få de kabler af" - nok at 1 bil ikke vil starte, men tænk hvis der skete noget med hans. Opgiver projektet og kører hjem. Manden er gnaven...sidder og mumler om min gamle pisbil (den er altså kun fra 1992), at selvfølgelig skal den gå i stykker, når vi ikke har pengene. Jeg bliver så gal, at jeg bare siger: DEt er forskellen på os: Du er flere timer fremme, tænker på alt det der kan være galt, hvor jeg her og nu kun tænker på, hvordan vi får bilen flyttet! Ok...han tav...og sagde ikke meget de næste par timer. Jeg sætter mig til at læse lidt pensum, og ved 11 tiden siger han bare: Hvis vi skal ha DEN bil flyttet, så ring til min far, så han kan komme!
KL 13 står svigerfar her så..de kører om til dagplejeren, og ½ time efter holder min bil på sin vante plads!
Hmm...de havde skubbet den igang, trukket den efter mandens bil..og min bil kom igang. Min svigerfar sætter sig ind i min bil....og 'lortet' starter...ren griner!
Jeg siger til svigerfar: ok...kan jeg ikke starte bilen i morgen, ringer jeg da bare til dig..du hekser *G*
Han mener at det er selve relæet der har haft sat sig fast, og ikke starteren det var galt med, som var mandens første indskydelse.
Her til morges..hmm...bilen starter i første forsøg..men han gav mig 'påpegning' om, at lade bilen køre i tomgang, når jeg afleverede pigerne..NO PROBLEMO!

Spændende at se hvornår bilen 'strejker' igen....højst sandsynligt, når jeg holder et eller obskurt sted, eller når jeg har mest travlt! Må hellere huske at have min mobil med mig fremover!!

Nå, skal læse noget historiepensum...godtnok er det stadig tidligt på dagen, men skal udnytte de timer, hvor jeg er alene.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mekanik og gamle biler. er publiceret 04/06-2003 08:46 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.