Talenter..

Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Ser Fame.

Afslutningsscenen. Dans.
Jeg er vildt betaget af dans.

"Be yourself and let the world take notice.
You'll find strenght when people bring you down.
If you will only, only believe."

Teak ringede lige. Aner ikke rigtig hvad han ville. Spurgte hvornår han gad gøre min bil ren. Hundehårsfri, sandfri ect. I aften sagde han. Måske.

Min plan er så, at rydde op i den, så der ikke er en eneste ting i den. Så jeg kan passende løbe en tur og træne lidt, mens han støvsuger, vasker, pudser og polerer. Kunne passede vaske, pudse og polere udvendigt, mens han ordner indvendigt. 59 kroner for en overflade-vask ovre på tanken, og så bare igang. Vejret er ret perfekt til det. Den er desuden færdig med at blive lånt ud til pløre-kørsel, så denne gang kunne jeg faktisk risikere at resultatet holdt, mindst til det bliver regnvejr næste gang.

Jeg har sendt holdkampsoversigt afsted til min far. Gad helt enormt godt have ham med ud og se mig. Fordi han trænger. Fordi jeg føler jeg bør tage mig lidt af ham.

Mit "tage-mig-af-gen" burde pensioneres. Burde gå i en egoist-skole, bare i et par uger. Teak har en idé om, at vi da, hvis han kommer, også kunne ordne hans bil. Jeg tror også han har en idé om at jeg skal hjælpe til. Niksen biksen. Jeg har ikke kørt i den, svinet den, tilført klamhed til den. Det har han derimod til min - eller hans hund har, men det kan være det samme.

Det slog mig i dag, hvor lidt han egentlig fylder, selvom der står temmelig mange linier om ham her. Da han ringede var tanken: "Gud ja! - - - Åh nej!"

Jeg har indtaget en kop te med mælk i dag, en lille brik Matilde Kakao, to ristede stykker franskbrød med lidt smør, ost og marmelade. Føler jeg burde føle sult. Men jeg føler tvært-imod løbelyst. Hoften er tip top igen, efter cykelturen hjem. Prøver en anden rute, så jeg kan se om hypotesen om det skæve underlag holder, eller om jeg skal opsøge noget hjælp til mit stakkels gamle kadaver. 25 og år gammel? 25 og skrup stædig!

Der ligger et halvt blomkålshoved, lige så meget broccoli, en mængde gulerødder og to hakkebøffer på køl og venter på at jeg transformere det om til aftensmad. Nåhr ja, og kartofler til selvfølgelig. Der kunne godt være til både i dag og i morgen, i hvert fald på grøntsagssiden. Kødet holder ikke til længere end i dag. Gad rigtig godt at blive bedre til at leve rigtig billigt. Har fundet ud af, at jeg sagtens kan lave et brugbart system, der både sikrer god kost men også orden i køleskabet, selvom jeg er meget væk. Har fundet noget godt madpakkebrød, noget sandwich-fyld jeg gider, og som heldigvis kan varieres på en million måder. Joh, det skal nok blive godt.

I aften kunne Teak dukke op, eller også kunne jeg bare løbe min tur, pleje min bil, og nyde en film. Se lidt på de kryptiske lektier, fordi jeg kan hygge mig uforstyrret med dem.

I morgen står den på badminton med husbonden. Jeg glæder mig, for han er simpelthen det hyggeligste menneske! Søndag har Bedste Ven inviteret til noget fødselsdagstamtam. Jeg skal have fundet på en gave.

Han har ønsket sig oplevelser, sammen med "giveren" - som jo så er mig. Og jeg er fuldkommen blank på idéer. Bortset fra at jeg kunne bage ham en seriøs film-kage.

Gider ikke Teak. Har meldt ham fra. Og tændt for tv'et.

Har spist. En hakkedreng med de ynglingsstegte grøntsager på panden med salt, timian, rosmarin og god olivenolie. Mmmm...!

Bum, så blev det mørkt udenfor.

Jeg fik set en film, spist noget mad, og holdt mig fra løbeturen.. 14 km på cykel og tilnærmelsesvis tom mave må være rigeligt for i dag.. Kunne godt argumentere for at popcorn ville være en god idé, men mangler den helt rigtige film, og mangler lige at gide rent faktisk at lave de der popcorn!

Sucker lige lidt vild med dans, bare lige for at afslutte det her indlæg, som jeg startede med at skrive for snart tre timer siden tror jeg, hvis ikke flere.. Fem timer er nok i virkeligheden et mere passende estimat..

I køkkenet venter en opvask, og principielt set også mere mad.. Gider ikke.. Det må vente til i morgen, hvor jeg så kan gå huslig-amok og også lige ordne vasketøj.. Støvsuge måske?

En politiker danser.. Det ser ud som om at jeg ville kunne gøre det bedre.. Det virkede lidt stift.. Iiihh, hvor gad jeg godt! Kjoler, elegancen og en MAND til at føre.. Bare at lade sig føre, uden at vide hvor man ender henne..

Synes ikke lige jeg behøver mandligt selskab lige nu, ro er fint.. Mit liv plejer dog ikke lige frem at skorte på spænding, så jeg er spændt på at opleve det fremover - glæder mig til at se hvad jeg bliver budt..

Hella Joof! Hun er bare for skøn altså!
Den dans skal nydes..

Ha' en hyggelig fredag aften, derude :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Talenter.. er publiceret 16/09-2011 17:26 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.