Kørselsvejledning..

Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Hentede en Teak der virkede noget stram i betrækket her til aften..

Det blev der løsnet op på, da snakken blev drejet over på biler, og han begyndte at lære mig om motorstyren og benzin-gratis bremsning, hensynsfuld nedbremsning for passagerer, hvinende bremser, cycle -et-eller-andet og en sidste ting jeg ærligt skal indrømme at jeg ikke kan huske hvad hedder..

Det var meningen at han skulle have kørt mig hjem, og så ellers have kørt hjem igen i min bil, eftersom jeg ikke skal bruge den i morgen.

Jeg har fået lov at låne hans kamera, og da vi var et par km fra at være i mål hos mig, kom han i tanke om at han havde glemt det. Nitte. Så vendte vi. Hans ivrige snak om kørsel blev pludselig afbrudt af en aftale han havde lavet med et værksted, som han gerne ville slippe ud af. Jeg opfandt lynende hurtigt en knaldhamrende god (og reel) undskyldning, og så steg humøret ellers særdeles hurtigt i graderne og vi nåede også lige at vende ting og sager fra min verden. Skønt!

Lige nu sidder drengen og designer sin nye webshop, spørger mig til råds og farver, streger, formatering, skrift, stavelser osv osv. Det er råhygge. Jeg får litteratursøgt så fingrene er ømme og øjnene næsten græder af træthed af at skimte artikel-titler på fremmedsprog.

Uha ja! Og så har jeg ellers været super effektiv i dag. Startede dagen med at lave mig en to-do, og det eneste jeg mangler er at sende en enkelt mail med efterlysning af et feriekort, som jeg har smidt væk. Flot! Der ligger fire tusind på det kort! Dumt! Heldigvis er det bare at sende en mail, så kommer der et nyt med posten eller pr e-boks.

Og så blev jeg ramt af december, som med et kæmpe slag i nakken. Jeg fik indviet min nyindkøbte kødhakker, og fik bagt vanillekranse. Det var julehygge når det er bedst. Teak sad i stuen samtidig og arbejde, og hunden fulgte aktivt med i min gøren i køkkenet, tænk nu om der faldt en sød klat ved siden af bagepladen? Mums! Og nøej det blev lækre vanillekranse!
Havde lånt mig til en madkasse oppe hos Husbonden og Hustruen, så den fik de retur, fyldt med lune vanillekranse. Resten er endt i en boks hos Teaks mor og hendes kæreste (der hvor han bor) og de gør vist glæde. Jeg elsker at gøre glad. Det er immervæk en del af min person, som jeg ikke bare kan se bort fra. Så sent som på tanken i dag, vi skulle hente os en portion RedBull, og Teak mente jeg skulle holde midt i det hele - tæt på butikken, ved en stander, fordi der alligevel ikke var andre end os og fordi at jeg jo også skulle ind og handle som enhver anden der også tankede. Han måtte ligefrem overtale, fordi lovlydige Femi helst ville holde 100 meter væk i en parkeringsbås, men jeg blev overtalt og vi traskede ind.

Så lige nu, nyder jeg livet lidt, kørende på resterne af RedBull nr to..
Teak sidder ved siden af og hakker i sin computer, mens hjemmesiden tager form - og jeg i øvrigt lige skal vælge farve på en streg, og afstand mellem nogle punkter, så det ser godt ud og ikke bare flyver tilfældigt rundt?
Hunden ligger i sofaen og sover, og sukker tungt..

De kan vist godt lide at være her, begge to..

Åh ja, og så er jeg blevet inviteret med til noget før-jul halløj hos hans far og hans dame.. Teak proklamerede at jeg er i rimelig høj kurs hos farens dame, og hun er ellers ekspert i at hade folk mener han (jeg tror personligt det er fordi at hun heller ikke kan fordrage eksen, præcis ligesom mig). Desværre falder det sammen med en holdkamp, så jeg kan ikke deltage, men smigret over invitationen, det kan man da vist roligt sige at jeg blev. Det er rart at blive inddraget, taget med, inkluderet. Være en del af. Sammen med ham, igen igen igen igen er det vist efterhånden.

Udover det, prøver jeg på at tage det så stille og roligt som muligt, og det ser ud til at virke. Jeg overkysser ingen, søger sjældent nærhed, hvilket får ham til at søge mig. Det er smart. Når jeg står og ser ham over skulderen ned på skærmen, kan han ikke helt lade være med at småkysse mig på halsen.

Det er rart.

Det sørme'
Det sandt'
December..

Velkommen julehyggestemning..

Burde pynte op.. Nu er vi vel for pokker snart halvvejs..

Nåhr ja, og købe de sidste julegaver..?

Godnat..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kørselsvejledning.. er publiceret 15/12-2011 02:55 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.