En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mit ansigt er en kugle af papir. Et fejlskrevet blad. På bunden af papirkurven.

Afslag.

På et job hvor jeg havde virkelig gode chancer, hvor stillingen var som forfattet til min profil. De havde i processen, som gik langt hurtigere end ventet, redefineret behovet til at det var en 'ren markedsføringsprofil', de havde brug for. Han skrev at jeg var 'absolut topkandidat' og at han synes jeg har en 'super interessant' profil. Freelance- eller fremtidig samarbejde kunne sagtens komme på tale. Yada Yada Yada. Fuck. Tak, fint nok, og fanden skal jeg bruge det til?

Jeg så mailen i går kl 00.30, gik slukøret og på randen af tårer i seng, kunne ikke sove. Drømte sidenhen at jeg vågnede og var højgravid, anede ikke hvem faren var, eller hvordan jeg skulle komme igennem en fødsel, når jeg ikke havde opdaget graviditeten før dagen, hvor jeg havde termin. Jeg sad i en lænestol i en slåbrok med min kæmpe opspilede mave og var fuldstændig rædselsslagen over den forestående fødsel, anede ikke hvordan jeg skulle gebærde mig, og kun bøsseven Bob til at berolige og trøste mig. (og i lige den situation den mest håbløse og utilstrækkelige ven, nok det hankøn jeg kender med mindst kendskab til den kvindelige anatomi). Jeg var panikslagen, det eneste jeg ved om fødsler, har jeg fra at se "De unge mødre", og her er det eneste jeg har hæftet mig ved, at det er kutyme at vædde en flaske vodka med sin mor om barnets køn. Hvordan skal man tolke sådan en drøm? (er der overhovedet mål og mening i drømme?).

Måske et varsel om at noget er på vej, at jeg barsler med et eller andet... men at fødslen vil blive hård, lang, overraskende, desperat og ensom. Hvis jeg ser noget i min beduggede krystalkugle, så må det være det.

Er kun først nu ved at vikle mig ud af en den katatoniske tilstand, jeg har befundet mig i hele dagen. Sidder i stuen midt i det hakkende røgslør fra mors cigaretter.Har lige været et smut omkring farmor som trakterede med en stærk Kim og Connie (Gin and Tonic) og bagefter hældte på med hjemmelavet kryddersnaps lavet på en eller anden malurt plukket mellem 2. og 18. golfhul på Dueodde Golfbane "Godt mod depression, hexeri og sligt", som det står på etiketten med onkel Prebens rystende håndskrift, tilføjet "Dosering: prøv indtil det virker".

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et fejlskrevet blad? er publiceret 10/01-2012 23:14 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.