dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Halløjsa. Bare lige en lille hilsen for at sige, at her går det godt. Jeg har sovet hele aftenen inde på sofaen i stuen, så nu er jeg frisk. Jeg er dog sikker på, at jeg nok kan sove, når jeg først finder min seng. Sidste nat blev til noget værre noget. Lå og rodede rundt og kunne ikke rigtig sove. Jeg stod op kl 4.30. Det er godt nok længe siden, at jeg er stået så tidligt op - men nok ikke sidste. Jeg har hørt, at det høre med til sygdommen. Jeg skal nok gardere mig med noget godt læsestof, så det vil jeg ikke bekymre mig om nu. Den tid - den bekymring.

I dag var Lene (kollega) og jeg på bedstemor-turne´ til Esbjerg. Lenes ældste datter og vor ældste datter og deres mænd og børn er kørt på ferie i Italien og har ladt os i stikken herhjemme. (Snøft) Vi blev så enige om, at så var vi nødt til at komme i byen og få luftet vor ose-gen. Ja, få en hyggetur ud af det. Som sagt, så gjort.

Vi startede vor osetur her med at drikke morgenkaffe. Lene havde rundstykker med. Hun havde også godt nyt med fra de unge i Italien. De var kommet godt derned og nyder de 30 graders varme, de har dernede. Vi fik en god snak over kaffen. Lene fortalte bl.a om, hvor bekymret hun og kollegaerne havde været for mig, inden jeg accepterede Parkinson. Hun fortalte også, at de nu oplevede mig som en meget gladere pige. Det var så dejligt at høre, men jeg kan da også godt mærke, at der er sket utroligt meget med mig i positiv retning. Nu bruger jeg jo heller ikke alt mit krudt på at være rask. Det er en god ting - både for mig selv og mand og børn.

Så afsted til Esbjerg. Det var hundekoldt i gågaden, men vi havde godt med tøj på. Tænk stor skindjakke var nødvendig her sidst i juni måned. Vi havdde parkeret bilen i en parkeringskælder, hvor p-tiden var 2 timer. Inden de to timer var udløbet, var vi lige en tur henne ved bilen og stille p-skiven frem. Godt for det - da vi kom tilbage for at køre igen, stod p-vagten lige ved siden af. Så denne gang gik statskassen glip af 450,- kr. Syv - ni - tretten - jeg har min første p-bøde og bøde i det hele taget - til gode endnu. Jeg har kørt bil i 26 år.

Jeg var hjemme igen klokken 17.00. Da havde vi også været i samtlige tøjforretninger i Esbjerg - tror jeg. Sådan føltes det ihvertfald i benene, men vi fik da også både frokost og eftermiddagskaffe på vor turne´ - og nyt tøj. Lene og jeg blev enige om, at sådan en tur må vi have en anden gang. Det var meget hyggeligt at være sammen på en anden måde end lige arbejde.

A pro pos arbejde. Jeg skal op og på arbejde i morgen tidlig - så jeg må hellere forlade valpladsen her. Slut for i dag.

Godnat til mine læsere. Sov godt og drøm behageligt.

Knus og kram Nellemor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bedstemor-turne´. er publiceret 26/06-2003 00:08 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.