Endnu et semester er gået

Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
6 år siden
Måske er det bare mig
Bjørn Langki...
4 måneder, 17 dage siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 1 måned siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
7 måneder, 9 dage siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
3 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
9 år siden
(onsdag)
Jeg synes det er lidt dårlig stil, at jeg nærmest kun får skrevet i min dagbog, når et semester er afsluttet... Men sådan er det. Havde en naiv forestilling om, at dette semester ville være lettere engang før det begyndte... Når selvbedrag og ønsketænkning går hånd i hånd (hvilket de vist ofte gør i større eller mindre grad).
Fik endnu et knæk forrige fredag :( Analyse i drama... analysefagene har ellers hele vejen igennem været min stærke side, men tilgengæld har mundtlige eksaminer i højere grad været min svage side... Har spekuleret lidt over hvorfor der alligevel opstår så stor en kontrast mellem et 12-tal i analyse i vinters (hvor det var en opgave) og et 4-tal i analyse nu (mundtlig)... Udover det åbenlyse: at jeg bliver nervøs og delvist mister min evne til at tænke i de mundtlige eksaminer, og at jeg bare aldrig har været super-vild med at snakke (eksaemenssituation eller ej), så er svaret nok også det, at jeg generelt er en langsom tænker. Når jeg kan få 12 i en opgave er det fordi jeg har haft tiden til at fordybe mig i mit eget tempo, fordi jeg så vidt muligt aldrig skriver noget jeg ikke ved i mig selv jeg har forstået, det er rent knoklearbejde, og opgaveskrivning i min verden betyder i snit, at jeg ud af 24 timer sover et sted imellem 3 og 5 timer. Når jeg læser op til en mundtlig eksamen har jeg bare ikke de samme muligheder for at forsvinde helt hen i et enkelt værk, jeg får ikke undersøgt alle de ting jeg ellers ville gå i dybden med, fordi det ikke er menneskeligt muligt at nå på den tid der er (jeg havde her en uge fra aflevering af opgave i et andet fag til at læse op på 6 værker inkl. tilhørende teoretiske tekster) - her kommer min langsom tænkning mig bestemt ikke til gode, hvor mange andre nok hurtigt kan slå ned på nogle essentielle steder og umiddelbart sammenholde det med teorien, og i stikordsformat kan gøre det klart og forståeligt, så har jeg brug for at vende tingene 2-4 gange i hovedet før jeg ved hvad jeg skal gøre med det... det er så det jeg kan når jeg har en uge til at fokusere på én bestemt ting, men jeg har ikke en chance for at nå det med 6 værker på 7 dage :/ (Og så hjalp det ikke, at jeg trak det dramastykke, jeg umiddelbart havde tænkt mest simpelt (Ødipus) og derfor ikke havde afsat så meget energi på som på de fleste af de andre hvilket resulterede i at jeg bare ikke havde nok at sige og kom til at vade rundt i det samme - tror stadig min prioritering på det overordnede plan var rigtig - jeg havde ikke klaret det, hvis jeg f.eks. var kommet op i Brecht, og var skøjtet ligeså let henover som jeg havde med Ødipus, men Ødipus kunne jeg dog lige hale i land).
Til gengæld fik vi igår karakterer i periode, det der sædvanligvis har været min svage side, fordi jeg synes det er meget sjovere på et teoretisk plan, at pille et værk fra hinanden, end at holde det op imod den tid og de omstændigheder det er skrevet i, men jeg fik sgu 12 :D Det havde jeg alligevel ikke troet!! Og har lige været oppe i sidste uformelle eksamen i dag, og bestået. Så nu mangler jeg bare en bekræftelse på at jeg er bestået litteraturteori også, og så kan jeg slappe af (eller rettere fokusere min energi på mit BA-projekt, der skal skrives i sommerferien - hvad ligner det?!??!?)

Imorgen skal Helene holde fødselsdag for tøsepigerne i klassen, huset ligner (som altid efter en eksamensperiode) noget der er mere løgn end normalt... Og jeg sidder bare her og skriver i stedet for at hvile eller arbejde for sagen... Må stå tidligt op imorgen :/

Fredag har pigen rigtigt fødselsdag, så der skal vi i Tivoli... Og så lige straks skal de tre uger på ferie hos deres farmand... Hold nu op hvor tiden bare går og der altid er bolde i luften... Men lige i dag er jeg glad og tilfreds med min tilværelse.

Og nu skal jeg lige straks hente Bo på stationen...

Knus

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu et semester er gået er publiceret 25/06-2014 22:56 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.