7 år siden

Fjern to bogstaver

Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
... fra hans navn, og du har ordet 'ass'. Det er dét, jeg skal holde fat i. Ikke fordi... jeg har egentlig afskrevet ham. Men vi bliver ved med at skrive. I mandag bestemte jeg, at jeg ikke ville foreslå at ses. Han har ikke taget initiativ overhovedet. Jeg har også forsøgt, at lade være med at svare... men så kommer jeg i tvivl, og en undskyldning såsom 'der er ingen grund til ikke at være sød', kommer op. Og jeg svarer et eller andet ligegyldigt. Vi har skrevet om komplet ligegyldige ting hele ugen. Det kan jo ligeså godt bare stoppe. Der er ingen grund til denne kommunikation, for mit vedkommende hiver det bare pinen i langdrag. Det der holder mig i det, er den der insisterende holden udkig efter tegn på, at han vil mig. Jeg vil så gerne at han vil mig. Bare en lille smule. Men det er mere bare en måde at undgå at forholde mig til, hvad jeg selv vil. For jeg vil ikke ham. Kun hvis han kunne være en helt anden. Måske har han det på samme måde med mig. Han gider ikke se mig, han holder dialogen lige akkurat varm nok til, at det jo kunne være bekvemt, at døren stod på klem, i tilfældet af at grønnere græs udebliver. Jeg var selv på en date i tirsdags og skal på en i dag.

Jeg bliver lige nødt til at pisse hans mangel på kvaliteter i sne, siden min hjerne nu har så fandens svært ved at slippe ham:

1. Han er pæn, ja, men ikke så pæn som hans billeder i virkeligheden.
2. Han er nærig og påholdende. Med sig selv, sin tid og også med penge. Han holder regnskab og indtil videre er det klart mig som har indbetalt mest på alle kontoer. Nærige mænd er frygtelig usexede. Jeg omgiver mig generelt ikke med nærige mennesker.
3. Han har en syg mor med KOL, der bor i et boligbyggeri i Ballerup, som han besøger 1-2 gange om ugen. (Jeg ved dette punkt er tarveligt, men nu giver vi den lige gas)
4. Han er bedste venner med ekskæresten og har flere gange sammenlignet mig direkte med hende. De 'holder' helt klart stadig hinanden fast, på den ene eller anden vis.
5. Han har været aktiv på dating apps, siden han sagde, at han regnede med, at vi ikke så andre. (Det har jeg så til gengæld også, siden jeg så, han var det)
6. Han har hund. Dette ville normalt være et plus. Men den styrer hans liv på en måde, som ville være meget svær at leve med i længden. Som den smukke sommeraften, hvor vi havde været i bio og derefter skulle have noget at spise. Han ville købe take-away, og jeg ville sidde på en restaurant udenfor. Fordi han ville hjem til hunden med det samme.
7. Han drikker ikke vin og kaffe og spiser ikke fisk og skaldyr. Ikke nogen deal-breaker, men 4 ting jeg virkelig elsker.
8. Han ser sport. Meget sport, alt sport. VM i fodbold, Formel 1, OL... han ser det ikke sammen med nogen. Bare alene.
9. Han spiller computer.
10. Han lader til aldrig at være ude at rejse. Jeg ved han har været i USA en gang. Han taler aldrig om rejseplaner og refererer aldrig til at rejser, han har været på. Han vil ikke have hunden passet i en kennel... jeg ved ikke om det mest drejer sig om, at han er nærig eller om det drejer sig om, at han ville synes det er synd for den. Sikkert en kombination.
11. Han vil lægge nye gulve i sin lejlighed. Han vælger Pergo-gulve. Hans lejlighed er egentlig meget new yorker, med to store altaner (som han ikke bruger, som er frygteligt møbleret). Men den har sådan en trist, stille, kedelig og kold stemning... som ham.
12. Han snakker meget om andre han har datet. Der lyder til at have været en del. Og jeg har på fornemmelsen at han har mange 'forhold', hvor der er sket akkurat det samme som mellem mig og ham. Og sikkert også af præcis samme længde.
13. Han er egoistisk og enebarns-agtig. Aftaler skal være når han synes og på hans præmisser. Han holder dog godt nok altid aftaler, men de er totalt styret af hans bagkanter, og de er der altid. nkter


... men sexen var god, og ellers har vi det sjovt. Haha... det lyder som en tynd tråd oven på de 13 nederen punkter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fjern to bogstaver er publiceret 27/08-2016 08:50 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.