Inspirationsøvelse #7

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Sådan helt uden for citat, ikke - så var jeg nok aldrig forelsket i hende. Prismærket levede slet ikke på til kvaliteten, men tryghed er jo heller ikke ligegyldigt for en psykopat, det er jo egentlig en del af årsagen - altså manglen på tryghed, ikke.
Min psykolog siger at jeg er alt for selvbevidst til at være psykopat, men jeg syntes at det er noget vås - mon ikke Hitler også var lidt ved siden af?
Nå, men Sofie, ikke - hende de fandt ude i skoven forleden - hun var som sagt ikke den guldfugl for mit liv, som vi fik det til at se ud udadtil. Og når jeg siger vi, så mener jeg sgu vi. Hun var lige så interesseret i at fremstå perfekt og hun kunne vel for fanden også se at facaden var ved at krakelere. Om ikke andet så virkede som om hun havde noget af en åbenbaring, da hun stod der og stirrede ind i løbet på den automatpistol, som hun hadede som pesten.
Det er faktisk en sjov historie - vi fandt den på et marked i Skt. Petersborg, det var vidst en gammel sag fra det russiske militær. Sofie syntes det var en rigtig dårlig idé at smugle den hjem til Danmark, men hun ville jo have det katolske krucifiks, så selvsamme hellighed blev skjult i foringen på hendes kuffert sammen med den pistol der senere skulle blive hendes sidste knald.
Man burde skrive det med i politirapporten, det er der mange der vil få glæde af.
Ved du hvad, jeg tror at jeg smider min tilståelse ud der ligger der i konvolutten og så sender jeg i stedet den lille anekdote til politiet - de har altid sat pris på en god historie, ikke.
Så er det jeg tænker, ikke - skal man egentlig sætte frimærke på sådan et brev, når nu man tilstår et drab, eller kommer det så retur - det ville da været helt åndssvagt. Jeg må hellere sætte rigeligt med porto på, så jeg er sikker på at den kommer frem - tænk hvis sådan en historie gik tabt.
Hvorfor hedder det egentlig frimærker, når de er så dyre og hvor køber man egentlig frimærker i et fængsel?
Tilfældige ord: politirapport, frimærke, prismærke, automatpistol, guldfugl

Skriv kommentar

Besvarelsen Hvorfor er frimærker så dyre? er publiceret 12/02-2013 19:44 af Corby Wiley (Tiabisu) under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #7.
Version 1 - 12/02-2013 19:44
Besvarelsen er på 373 ord og lix-tallet er 40.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Christina Ingerslev (frøkenC)
Skidegod og ligefrem skrivestil! Elsker desuden de spændende spekulationer.
10 år siden