Stærke følelser

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie hvori en person beskriver en stærk følelse, gerne ved hjælp af metaforer. Hvordan føles det at være jaloux, være lykkeligt forelsket eller måske skulle træffe en svær beslutning? Brug fantasien. Teksten skal indeholde en beskrivelse af hvordan følelsen opleves fysiologisk - hjertebanken, gåsehud, kulderystelser m.v. Teksten skal ligeledes vise, hvad følelsen afholder personen fra, eller måske driver ham/hende til at gøre. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Hendes vejrtrækning er så ujævn, rystende, vaklende og højlydt.
Sveden pibler ned ad hendes krop. fingerspidserne følger med dråben som farer ned ad hendes nøgne arm. En blid pusten som er kølig mod hendes hals får hende til at gispe efter luft, som var der ingen ilt tilbage.
De pirrende tænder hæfter sig blidt fast i hendes ømfindtlige øreflip. Hans drilske tunge berører huden. Hede følelser skyder en vis dosis af nydelse igennem hendes vener og får hende til at stivne i takt med at han kommer nærmere.
Hjertet i brystet hamrer så hårdt, så hurtigt, at han også kan mærke det.
Hun har lukkede øjne, men da hun mærker hans fingre under hendes hage, åbner hun dem og finder sig selv overgivet til ham.
Hans varme, våde og bløde læber omslutter hendes og en stjernehimmel ses for øjnene. Svimlende står hun, da hun fortrænger at trække vejret.
Hendes ben ryster som havde hun ingen muskler og hun frygter at gulvet forsvinder under hende men sandheden er, at hun længes efter ham som hendes hjerte længes efter blod.
Han skubber hende blidt op mod væggen og hun føler nu ingen kontrol over sin krop som sender excentriske stød ud i alle nervebaner i en uhørt fart og får hårene på kroppen til at rejse sig. De går imod tyngdekraften og hun hungrer efter, at give efter for hendes bevidsthed, som afholder hende fra at udleve dette.

Døren går op og en heftig vind rammer hende i ansigtet. Beroliger hendes sind, køler kroppen ned og stiller hende et spørgsmål.
Hun retter på sit tøj, trækker på smilebåndet og rumsterer med sine mapper med papirer og filer, "jeg har lavet et udkast til dig" - siger hun og følger efter hendes overordnede ud af mødelokalet. Hun sender et blik over skulderen, til fyren som står tilbage og ryster lysten af sig. Han himler med øjnene og tager en dyb indånding inden han går mod sin arbejdsplads og langer en vittighed ud til de andre.

Den hemmelighed ingen ved, det forbudte som man ikke må. At lege med ilden og forsøge at undgå, at blive brændt. Det er livet nu og her og aldrig har hun følt sig mere levende.

Skriv kommentar

Besvarelsen Det forbudte er publiceret 02/08-2013 20:39 af Christinna Mensing (christinna) under skriveøvelsen Stærke følelser.
Version 1 - 02/08-2013 20:39
Besvarelsen er på 367 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Peter Iversen (skovtrolden11)
jeg synes det er flot skrevet jeg går dog ikke ind for utroskab.
7 år siden