Point of no return

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i udtrykket "Point of no return". Udtrykket skal forstås på den måde, at her er der ikke mulighed for at vende om. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Din tekst SKAL indeholde et tydeligt "point of no return", hvor det er 100% sikkert at der ikke er nogen vej tilbage.

Han gik med hurtige skridt over til sengen, hvor jeg lå, han skubbede mig ud at sengen og hen mod vægen, ved siden af sengen, han pressede mig op ad vægen og jeg kiggede lig ind i hans mørke brune øjne, men hans varme, hans glød var væk, kun vreden var tilbage i ham, jeg var lamslået jeg havde aldrig set ham sådan.

Inden jeg kunne nå at gøre noget råbte han " skred din so, jeg fået nok af dig" og han kastede mig inde i væggen og jeg lande lige ved siden af sengen, jeg lå bare der, ønskede mig bare væk, ønskede at jeg kunne spole tiden tilbage.

-"bliver det idag?" han kiggede på mig men jeg kunne intet sige, jeg var tom for ord.
Han træk sin hånd ud og gav mig en flad "svar nu din lorte luder"
han spurgte igen men da heller ikke svarede denne gang sagde han "fint det er over jeg skrider, magter dig ikke mere din fucking so" .
Han gik med hurtige skidt over til døren, den smækkede efter ham og først der slog det mig hvad jeg ville sige til ham men det eneste jeg fik sagt var "fuck dig" jeg vidste ikke hvor det kom fra men nu havde jeg sagt det nogen sekunder efter smækkede hoveddøren.

Han var væk, men han ville komme tilbage når han var kølet af men jeg kunne slet ikke finde ud af hvad jeg skulle føle, normalt ventede jeg bare for jeg elskede ham men viste godt det ikke var okay.

Men jeg kunne ikke mere jeg havde fået nok tanken om at forlade ham gjorde så jeg kunne ikke holde mine følser tilbage mere og en tåre trillede ned af min kind og flere var på vej. trygheden og det jeg var van til ville forsvinde, jeg vidste jeg ikke hvad der ventede mig vis jeg gik uvisheden skræmmte mig
Jeg kiggede rundt vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg ville ikke græde mere, jeg var nød til at komme videre det her var sket alt for mange gange, jeg vidste han ville blive god ingen men det ville ske igen.

Jeg pakkede de få ting jeg havde hos ham, låste og lagde nøglen under måtten og gik uden at vende mig tilbage

Skriv kommentar

Besvarelsen Skænderiget er publiceret 22/07-2014 15:31 af UKKENDT under skriveøvelsen Point of no return.
Version 2 - 22/07-2014 15:53
Besvarelsen er på 384 ord og lix-tallet er 52.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Michael Aagaard
Hej Ukendt

Jeg kan rigtig godt lide din historie, og det lyder som du har en del at fortælle. Men der er rigtig mange sproglige fejl, som forstyrrer når man læser din tekst. Jeg har svært ved at vurdere om det bare er gået for stærkt eller du har svært ved sproget. Men helt grundlæggende bør du skrive dine tekster i et program med stavekontrol m.m. sådan du får luet ud i de mest oplagte fejl (stavefejl i title m.m.).
Jeg er selv en newbie herinde, men min fornemmelse er at du vil få noget mere response herinde hvis du sørger for at have det mest basale på plads.
Håber ikke jeg har taget modet fra dig, for jeg mener faktisk du har noget at byde på.

Mvh
Michael
9 år siden