Er der stjerner i dit vindue?



0Fetish på Sjette
Jeg har besluttet mig for at jeg skal have en af de der fetishes · ... [...]
Digte · fetish, urin
5 år siden
4Sex som kunstform
Sex med mig er lidt en kunstform · Ikke nødvendigvis god kunst · Mere... [...]
Digte
5 år siden
2Dyreven i hedebølge
Jeg tror jeg har været nøgen de sidste 3 uger · Der er simpelthen f... [...]
Digte · dyr
5 år siden
4En Jærv På Udflugt
I dag slap der en jærv løs i kontoret, · Det opdagede vi fordi såda... [...]
Digte · stress, dyr, arbejde
5 år siden
2Veteraner der havde trådt på en landmine el...
Jeg ville give en arm og et ben · for at se veteraner danse kang ka... [...]
Digte · indlevelsesevne, dans, offer
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anders Haue (f. 1989)
Jeg er det mindste menneske i verden, jeg står mellem to bjerge med en hånd på hver top, kulden penetrerer min hud som tusinde knive, jeg skriger af smerte i en hviskende stemme ingen gang jeg selv kan høre eller forstå.
Jeg er låst fast, du har låst mig fast, jeg kan ikke bevæge mig. For hvert af mine små fodtrin går flere hundrede civilisationer under, knust under min vægt.
Jeg ville råbe dit navn, men jeg har glemt det, jeg ville tænke på dit ansigt, men jeg kan ikke huske hvordan det ser ud, tilbage er kun en følelse, en kold følelse af ubehag.
Jeg er den mindste person i verden, jeg står krumbøjet for ikke at støde mod himmelhvælvingen, kometer og stjerneskud rammer min nøgne ryg og jeg kan intet gøre ved det.
Har du tænkt på hvorfor planeter flyver rundt om dig, imens de tænker på hvordan det er at være dig. Dine ord var fugle, fugle konstant på flugt, som sort sol bevæger de sig i et modsatrettet mønster, men er der overhovedet stjerner når du ser ud ad dit vindue? Peger du på kraterne i månens lys?
Jeg er ikke som dig, jeg er noget andet, men jeg er noget. Jeg er noget i lænker der skal gemmes væk, jeg er noget der skal slettes, noget man ikke skal huske på. Men selvom du glemmer mig, er jeg her endnu, krymper dag for dag, indtil jeg knuses af universets mangel på plads.
Hvorfor kører mine tanker konstant rund om dig? Og hvorfor tænker jeg på de sjæle der skal igennem det samme som mig. Er der overhovedet stjerner når du ser ud ad dit vindue? Griner galskaben med dig? Kan du føle kulden kravle ned over min hud, kan du føle min smerte, er dine tanker nogensinde på det du har ødelagt, eller er jeg et objekt ligesom dig selv?
Jeg står og ser ned på guds skabninger med misundelse i mit blik, jeg træder på dem og trækker dem hen til mig, jeg flår deres vinger af og smider dem ud i kulden. Jeg står her og fokusere på smerten, det er eneste ved dig, jeg kan være sikker på er rigtigt...
Forfatterbemærkninger
sidder og kigger nogle gamle tekster igennem og tænkte man lige så godt kunne smide dem her ind nu da jeg stadig er ramt af skrive blokade. De er en del mere emotionelle end de andre, var åbenbart en vred ung mand den gang :) ja ja, der kommer sgu nok et par stykker af samme skuffe.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/11-2012 22:00 af Anders Haue (Milgram) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 368 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.