Tænk hvad længsel kan gøre...



4Et nyt år
Kærtegn - ønsker jeg mig flere af · hvis de er ægte. · Ærlighed har j... [...]
Digte · nytår
9 år siden
6Konsonantens død
Sex · med min eks' · Er som kærlighed · uden ærlighed · Møl · i min øl · Smag... [...]
Digte · reflektion
9 år siden
3Den tunge vandring
Flere års vandring - · Smertende fødder. · Vabler er blevet til sår. · ... [...]
Digte · håb, mod, ensomhed
9 år siden
2Igen
'Morgen smukke.' · 'Hvorfor helvede har du ikke ringet · og fået mig ... [...]
Digte
10 år siden
3Fascinationen
Den bølgende bevægelse af hans blodårer på overarmen fascinerede ... [...]
Kortprosa
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tessa Bommer (f. 1969)
Hun havde arbejde der skulle fra hånden, vigtige opgaver som skulle skrives færdig.
Men han fyldte hendes tanker, hendes krop skreg på ham. Hun forsøgte at dulme 'smerten'. Spiste hele tiden, men det var ikke mad, som kunne tilfredsstille hendes appetit.
Med et rejste hun sig fra skrivebordet. Vaklede nærmest som i trance ud på badeværelset, hvor hun sank sammen på gulvet.
Med iver førte hun hånden ind under blusen, forestillede sig at det var hans hænder, der kærtegnede hendes bryster, hans fingre der forsigtigt klemte om hendes brystvorter.
Hun hørte en jamrende lyd, ganske svagt, og kun langsomt gik det op for hende, at det var hendes egen stønnen. Hun var halvejs oppe fra gulvet, klemte sig ind mod døren, stadig med sin hånd omkring skiftevis det ene, og så det andet bryst.

Virkelighed og fantasi gik i et, det var ham, der masserede hendes bryster, ham der førte sin hånd ned imellem hendes ben. Langsomt begyndte hånden at kæle for hendes skridt, den vuggende fornemmelse i hendes krop førte hende ud på det åbne hav.
I en lille båd, hvor han med hurtigere og hurtigere bevægelser bringer hendes krop i en tilstand af forventning. Lugten af saltvand blander sig med den duft, som hendes hungrende og nøgne krop udskiller. Hun mærker hans ophidselse, hans krævende hænder, som tager fastere og fastere....en måge skriger....hviner...båden begynder at vippe. Alt ryster, mågen skriger endnu højere...hun mærker vandet trænge ind i båden og løbe ned ad benene på hende.

Der var koldt og hårdt på badeværelsesgulvet, da hun kom til sig selv. Hendes bluse var trukket op, og bukserne lynet ned. Hun følte sig ør, svimmel og helt ved siden af sig selv. Hun tog lidt vand i hovedet, kiggede sig i spejlet: 'Hvad var der egentlig sket?'

Med tunge skridt går hun tilbage til sit arbejde. Kigger på de intetsigende ord på skærmen, fornemmer lugten af saltvand og føler sig tør i munden.
Hun er stadig sulten.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/01-2013 21:09 af Tessa Bommer og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 330 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.