2Kærligheden ser dagens lys
Lige siden du kom, · har jeg ikke følt mig tom, · kærlighed blev til ... [...]
Digte · følelser, kærlighed, virkelighed
9 år siden
4Eventyret om os er begyndt
Din hud er smertelig blød, · Duften fortryller mig, · Mine øjne ser k... [...]
Digte
9 år siden
1Sommeren var voldsom i år
Sommeren var voldsom i år, · En sommer fuld af følelser, · Vi blev so... [...]
Digte
10 år siden
4Alt hvad der var mit
Jeg giver slip på dig · Men vores kærlighed vil jeg beholde · Du og j... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Juliane Thøger (f. 1983)
I kirken sad du og holdt om mig. Din vinge omfavnede min sorg, så tryg og tæt.
Dernede lå hun, helt kold og død. Det var slet ikke til at tro. Hun var jo så god til at samle familien, tildele glæde og smil. Det hele var så familiært, og nærværende da hun var i live. Mormor var vigtig for mig, for hos hende kunne jeg bare være.
Jeg havde det på samme måde med dig. Hos dig var alt trygt og sikkert, indtil den dag du også var væk. Jeg prøvede at overleve i mig selv.
Jeg tror, at jeg tillagde ham dine og mormors evner til at give mig den tryghed jeg har brug for. Men jeg blev bange, meget bange for at han også ville forlade mig. Frygten for at miste den tryghed igen, gjorde at jeg ikke turde åbne helt op og lukke ham helt tæt på. Han fik aldrig lov til at kende alt ved mig, og hver gang han forsøgte, skubbede jeg ham væk lidt efter lidt. Gør man det ofte nok, så har det en effektiv virkning.
Lige nu sidder du vel og får ondt af mig, men det skal du ikke, for hvis jeg ikke blev klogere på mig selv, så er jeg ikke i stand til at lære af mine fejl. Skulle jeg være så heldig nogensinde at få chancen igen for at opleve den tryghed, så omfavner jeg den, for det er verdens mest eventyrlige følelse. Det er følelsen af at alting er godt, og intet er ondt. Det er følelsen af glæde og at være lykkelig uden at man er bevidst om det i selve nuet. Det er følelsen af at kunne huske mormor, dig og ham.
Det bliver aldrig det samme igen, det ved jeg. Han skal leve med, at han ikke kan passe på mig, som han lovede dig, og jeg skal leve videre uden ham, min største og vigtigste kærlighed.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/01-2014 23:29 af Juliane Thøger (Thøger) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 324 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.