En Dørtærskel fra døden

Prolog


10 år siden 4 kommentarer Uafsluttet Romaner gys døden virkelighed

3Vejen til erkendelse
Lyset fra en iPhone var det eneste lys, som stadig kunne ses i væ... [...]
Noveller · tab, melankoli, familieliv
7 år siden
3Ulykkelig kærlighed
Bundet fast i dit spind, kan ikke komme fri · Du smiler sødt til mi... [...]
Digte · smerte, kærlighed, følelser
8 år siden
4Dystre tanker på en søndag aften
Stilhed omkring mig · Jeg kan ikke få vejret · Jeg kan kun se dig · Som... [...]
Digte · digtning, meninger, ensomhed
9 år siden
3Dragedrengen - Prolog - Mød Peter
Peter stod og beundrede sig selv i spejlet. Peter stod og beundre... [...]
Romaner · fantasy, teenageliv, mennesker
9 år siden
1Når alkohol ryger ind - Går forstanden ud
Peter Ravn stod ude på sin lille veranda, og kiggede over den lil... [...]
Fantasy · ungdom, familie, monstre
9 år siden
1Der findes mere end bare monstre under din ...
Jeg er blevet kaldt meget igennem tiden. Dog er der kun en ting, ... [...]
Fantasy · monstre, eventyr
10 år siden
4Den vrede klovn
Der var engang en klovn · Han hed Sirius · Han boede i en cirkusvogn,... [...]
Digte · depression, kærlighed, konflikt
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jonathan Brogård (f. 1997)
Snefnuggene føg uden for det tildækkede vindue, mens Pernille lå i sofaen og, så ind på den flimrende tv-skærm, uden rigtig at se den. Hun var helt vildt udmattet efter at have været på arbejde i børnehaven hele dagen. Hun slukkede fjernsynet og satte sig op med en stønnen, og kiggede sig omkring i stuen. Stuen blev let oplyst af nogle stearinlys, der stod på hendes overfyldte skrivebord. Hun rejste sig op, og satte sig i sin bløde kontorstol. Hun lukkede øjnene og var lige ved at falde hen. Stilheden blev pludselig brudt af et isnende skrig og en råben fra en mand. Pernille spjættede og var lige ved at falde ned af stolen. Hun rettede sig op og det næste skrig fik hendes blod til at fryse til is. En lang stilhed fulgte, imens hun lyttede desperat efter flere lyde udefra. Et langt øjeblik efter en langtrukken klagende stønnen og lyden af løbende skridt igennem sneen. Hun var på stikkerne af nervøsitet, men gik alligevel ud og tog sin store varme jakke på.

Hun åbnede stille og roligt døren og kiggede ud. Da den isnende vind ramte hendes hud skælvede hun af kulde. Der var hel mørkt udover den kridhvide sne. Hun trådte ud for døren og mærkede de fygende snefnug, da hun gik ude af den varme og oplyste entre. Sneen knasede under hendes fødder da hun gik ud i den fygende sne. Hun kiggede rundt omkring på Liljevej, men man kunne næsten ikke se noget på grund af sneen. Hun skulle til at vende sig om, men hun fik et glimt af noget utydeligt, men en næsten ikke synlig fordybning i sneen. Hun gispede. Der lå et henslængt lig. Hun bøjede sig ned over liget. En stor kraftig mand med et rødt fuldskæg og med en blodstribe ned af panden stirrede op på hende med tomme øjne. Hun ruskede i ham for at prøve at få lidt liv i ham. Så opdagede hun noget nyt der skræmte hende. En lille forfrossen pige med skrækken malet i hendes ansigt som om døden allerede havde lagt sine klamme kløer på hendes skuldre. Pernille skreg.

Adrenalinen pumpede igennem Pernille, imens hun løb ind. Hun skyndte sig og lukke alle gardinerne og rev telefonen fra røret og tastede 112. Hun forklarede situationen til den dybe stemme der lød ud fra røret. "Bliv hvor du er vi skal nok klare resten" Det var alt, hvad hun kunne gøre for den lille skræmte pige om manden. Hun skulle i hvert fald ikke udenfor mere for i dag. Hun gik over og låste sin dør imens hun nød klikket da hun drejede låsen rundt, Hun gik tilbage til sin lille rede af tæpper og dyner som om det kunne skærme hende fra ulykke og sorg. Hun krummede sig sammen med knæene helt op til sin hage og faldt i søvn.
Forfatterbemærkninger
Den her tekst mangler lidt uddybelse nogle steder og det ved jeg. Dog skal det forestille at være en Prolog til starten af den krimi jeg begynder på.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 05/03-2014 00:13 af Jonathan Brogård (JonesDk) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 476 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.