Dragedrengen

Prolog - Mød Peter


9 år siden 3 kommentarer Uafsluttet Romaner fantasy teenageliv mennesker

3Vejen til erkendelse
Lyset fra en iPhone var det eneste lys, som stadig kunne ses i væ... [...]
Noveller · tab, melankoli, familieliv
7 år siden
3Ulykkelig kærlighed
Bundet fast i dit spind, kan ikke komme fri · Du smiler sødt til mi... [...]
Digte · smerte, kærlighed, følelser
8 år siden
4Dystre tanker på en søndag aften
Stilhed omkring mig · Jeg kan ikke få vejret · Jeg kan kun se dig · Som... [...]
Digte · digtning, meninger, ensomhed
9 år siden
3Dragedrengen - Prolog - Mød Peter
Peter stod og beundrede sig selv i spejlet. Peter stod og beundre... [...]
Romaner · fantasy, teenageliv, mennesker
9 år siden
1Når alkohol ryger ind - Går forstanden ud
Peter Ravn stod ude på sin lille veranda, og kiggede over den lil... [...]
Fantasy · ungdom, familie, monstre
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jonathan Brogård (f. 1997)
Peter stod og beundrede sig selv i spejlet. Peter stod og beundrede sig selv i spejlet. Han havde lige købt en ny sweatshirt, hvor en drage strakte sig fra hans ryg, henover skulderen og videre ned til hans brystkasse. Han løftede sit blik fra det alt for charmerende spejlbillede, og kiggede rundt på hans lille værelse. Dragen Smaug fra hobbitten figurerede på hans væg. Guld dryppede fra smaug's vinger, og røgen fra næseborene indhyllede Søby.

Det var et kunststykke i sig selv. Peter slog sig på brystet af bare stolthed. Han havde brugt hele sommeren på vægmaleriet. Men det var først nu, at han havde fået købt den matchende trøje. Det var hans farve, og han vidste det udmærket godt. Han mærkede sin telefon vibrerer i sin lomme. Det var en SMS. I beskeden stod der: "Hej peter. Det er bare super at du vil holde mødet i dag. Mange drage hilsener - Tom." Peter havde aldrig forstået folk, der signerede deres sms'er, men valgte at acceptere det for nu. Tom var klart under hans standard. Han var ikke engang level 20 i skyrim TABER!

Peter redte sit flotte lange sorte hår, det så allerbedst ud i måneskin når de ofrede nabolagets katte til satan, men det var også ret flot idag. Han havde brugt en ny shampoo der duftede af røg og guld. Der havde været et billede af en drage på flasken. Med sin ny trøje marcherede han ud af huset, imens han ignorerede hans mors tilbud om at tage en jakke på. Drager fryser ikke BITCH!

Han slentrede hen imod grotten som han selv havde spraymalet guld! Den var både uhyggelig mystisk, men også spændende. Han havde faktisk brugt ret lang tid på den. Med nærmere eftertanke så synes Peter ikke at han havde fået så meget ros som han havde håbet på.

I en rundkreds inde i grotten lå der op til flere stole formet som solide klippeblokke. Dette er rammerne for Peters liv og det er her vores historie begynder.
Forfatterbemærkninger
Denne historie er skrevet i samarbejde med mig selv og 5 af mine venner :)! Vi vil meget gerne have feedback på den, så tøv endelig ikke med at komme med nogle kommentarer. I må undskylde for de skiftende overskrifter. Vi prøver at komme med mere af den snarest muligt

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/01-2015 14:07 af Jonathan Brogård (JonesDk) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 337 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.