Når alkohol ryger ind - Går forstanden ud


9 år siden 1 kommentar Fantasy ungdom familie monstre

3Vejen til erkendelse
Lyset fra en iPhone var det eneste lys, som stadig kunne ses i væ... [...]
Noveller · tab, melankoli, familieliv
7 år siden
3Ulykkelig kærlighed
Bundet fast i dit spind, kan ikke komme fri · Du smiler sødt til mi... [...]
Digte · smerte, kærlighed, følelser
8 år siden
4Dystre tanker på en søndag aften
Stilhed omkring mig · Jeg kan ikke få vejret · Jeg kan kun se dig · Som... [...]
Digte · digtning, meninger, ensomhed
9 år siden
3Dragedrengen - Prolog - Mød Peter
Peter stod og beundrede sig selv i spejlet. Peter stod og beundre... [...]
Romaner · fantasy, teenageliv, mennesker
9 år siden
1Når alkohol ryger ind - Går forstanden ud
Peter Ravn stod ude på sin lille veranda, og kiggede over den lil... [...]
Fantasy · ungdom, familie, monstre
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jonathan Brogård (f. 1997)
Peter Ravn stod ude på sin lille veranda, og kiggede over den lille by. Hans hus tronede som en lille perle på toppen af det lille bjerg, der ikke lå så langt væk fra byen. Hvorfor? Det var det han hørte gang efter gang når hans kone trak ham rundt til alle mulige dødssyge fester rundt omkring i overklassen. Han gav altid det samme svar "På grund af den glimrende udsigt naturligvis". Grunden var selvfølgelig en ganske anden. Hver eneste aften kunne man hører skrig og skrål neden for byen af festglade mennesker. Gud hvor han dog hadede dem. Hans søn Michael var dog ved at vokse op til at blive ligeså stor en klaphat som resten af dem. I dag var der sket noget helt vidunderligt. Hans kone havde fortalt ham, at han kunne blive hjemme. Nogle gange syntes han, at hun opførte sig som hans mor men det turde han dog ikke sige direkte til hende.

Udefra verandaen lignede byen et hav af små blinkende lys. Det var det bedste ved den. Han snuste den kolde aftenluft ind. Det her var livet. Han var ved at døse hænd da han hørte noget. Høj musik og råb efterfulgt af en flok glade mennesker, som strømmede ind i huset brød hans ro. Han sukkede. Han vidste allerede hvem, der var skyld I det uden at tænke rigtigt over det. Han rejste sig op og gik ind I huset.

Alle blev stille da Peter Ravn I sin imponerende højde kom ind I huset. Peter kiggede rundt efter den eneste person, der kunne være i skyld i det her. Michael trådte frem fra mængden af mennesker. Selvom, at han endnu ikke var særlig gammel havde Michael alligevel nået næsten den samme højde som hans far. Men der var noget forandret ved ham, det kunne Peter mærke. Michaels øjne havde et gyldent skær og var det bare Peter eller var ikke ved at udvikle klør?

Der begyndte at komme bevægelse i de forreste rækker. Peter begyndte går langsomt bagud, men opdagede der kun var en væg bag ham. Flokken af festglade mennesker begyndte at smile og deres øjne lyste stærkere end nogensinde.

Peter ravns skrig lød over den lille bjergtop belyst af fuldmånen.
Forfatterbemærkninger
Er rimelig lang tid siden jeg har skrevet meget men byd ind ! Er også lidt usikker på den her tekst! Er heller ikke så god til det med titler så i må meget gerne komme med nogle ideer :)

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/10-2014 18:07 af Jonathan Brogård (JonesDk) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 370 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.