Søvnens Dal


7 måneder, 7 dage siden 2 kommentarer Fantasy fiktion magi følg drømmen

2Søvnens Dal
Du er inviteret ind i en vidunderlig, fredfyldt dal kendt som Søv... [...]
Fantasy · fiktion, magi, følg drømmen
7 måneder, 7 dage siden
4Alt det der er dig
Åh autismebarn · elskede lille skarn · Ved du godt hvor skøn du er? · b... [...]
Digte
2 år siden
1Skat
"Skat, hvis du sætter dig i sofaen og vælger en film, så laver je... [...]
Kortprosa
12 år siden
3På Væggen
L e v e: Dansende, løbende, legende · N u e t: Mærkende, smagende, ... [...]
Digte
12 år siden
1Lørdag aften
Teenagepigen sidder der på sofaen og hækler, hvad hun hækler er l... [...]
Kortprosa
20 år siden
4Den fortryllede skov
Det er tidligt en søndag forårsmorgen i den fortryllede skov, og ... [...]
Kortprosa
20 år siden
2Den nat
Lisa kiggede skræmt hen over dynens kant, hun havde tårer i øjnen... [...]
Noveller
20 år siden
7Cola
Jeg lå på min seng, sådan en, hvad der lignede, helt almindelig t... [...]
Noveller
21 år siden
4Novembermorgen
Nej, det var ikke rigtigt, Lisa løj. Selvfølgelig løj hun, hun vi... [...]
Kortprosa
21 år siden
11Biologi
Hun kiggede målløs på læreren. · "Skal jeg have DEM ind i mig?" De... [...]
Kortprosa
21 år siden
6Uglen
Uglen gemmer på en hemmelighed · dens skarpe blik · lader intet skjul... [...]
Digte
21 år siden

Puls: 3,7

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Suree Lio (f. 1984)
Du er inviteret ind i en vidunderlig, fredfyldt dal kendt som Søvnens Dal. Denne dal er omringet af majestætiske bjerge, der strækker sig mod himlen. Man føler sig straks tryg når man ser synet af denne naturlige beskyttelse. Dalen er et eventyrligt sted, hvor ro og harmoni hersker og hvor sjælen kan hvile og oplades med ny energi til dagen i morgen.
   Du går langs en blidt strømmende, krystalklar flod, hvis vand lyser som flydende sølv i måneskinnet. Bredden er kantet med frodige, grønne træer og blomster der har deres eget dæmpede lys i forskellige farver. Deres duft er sød, aromatisk og beroligende. Hver blomst er udsprunget fra verdens gode oplevelser og eventyr. Det er en lun aften, luften er frisk og skøn. Hver indånding fylder dig med en følelse af dybere og dybere ro. Indånding for indånding mærker du mere ro, mere tryghed og bliver mere og mere afslappet. Du hører naturens lyde og de taler tydeligt til dig om at du er ønsket.
   I denne fredfyldte dals hjerte når du til en betagende sø. Dens overflade spejler himlens blå farver om dagen og månens skær nu om aftenen.
   Der er tændt et lille bål. Det knitrer hyggeligt. Det er ikke et almindeligt bål, det er et sjæle.varmende bål der varmer og giver sjælen ro. Du står med lukkede øjne og mærker dets gode effekt lidt. En varme der når hele vejen ind til din kerne.
   Lidt derfra, ved bredden af søen svæver en eventyrlig seng. Det er de gode drømmes seng. Et magisk helle som giver dybfølt fred og ro. Sengens ramme var groet af et levende, svævende drømmetræ hvorom ranker af dalens blidt glødende natblomster snoede sig. Da du lægger dig, mærker du, hvordan madrassen tilpasser sig perfekt til din krop; det føles næsten som et kærligt kram der bærer dig væk fra verdenens travlhed. Den giver dig ro fra alt det som du skal nå og den overtager tyngden af dit ansvar. Den er tilgivende over for fejl og mangler og du mærker at hjertet bliver let.
   Puderne er bløde, støttende og tilpasser sig dit hoved og din nakke perfekt. Når du lægger dit hoved på dem, føler du en næsten øjeblikkelig følelse af ro, som om alle bekymringer og tanker stille og roligt glider væk. Hovedet kunne ikke ligge bedre.
   På himlen glimter små stjerner. Ind imellem skyder er stjerneskud hen over himlen. Det er ikke almindelige ønske-stjerneskud. Det er stjerneskud der selv ser dit liv og hver især laver en lille påvirkning så dit liv vil blive forbedret. De hjælper dig. De vil styrke dig hen over natten. De vil påvirke verden for at gøre dit liv bedre. Du ved ikke hvordan at du ved det, men den viden har du.
   Du bliver stille omfavnet af en dyne. Den er kølig uden at være kold. Den har tyngde uden at være tung. Den er spundet af dalens søvnfeer. Den vil sikre at du hverken fryser eller får det for varmt. Hvert sted den rør dig, sender den signaler så din krop higer imod at sove. Du mærker at kroppen bliver tung og afslappet. Du mærker at hovedet bliver tungt og fyldt at en stille glæde og stor ro.
   Imens du lytter til søens bølgeskvulp mindsker sengen, hovedpuden og dynen alle smerter, fysiske som psykiske, bølge for bølge. Du kan høre rolige bølgeskvulp imens at du bliver mere og mere veltilpas.
   Stille hopper et af dalens søvndyr op i sengen og putter sig ind til dig. Du mærker et let tryk fra dens krop og dens kropsvarme. Den er et stort og smukt katteagtigt dyr med 3 buskede haler. Dens pels er utrolig flot og utrolig blød. Den kan mærke din sjæl og får dig til at føle dig accepteret for alt hvad du er. Den accepterer og påskønner dig fordi at du er dig. Stille begynder den at spinde. Igennem den stille brummen som du mærker mod din krop, fyldes du med tanker om dem som elsker dig. Du kan nærmest fysisk mærke den rolige kærlighed fra hver person der elsker dig som en voksende varm glød inden i. Det er en stille og rolig proces der giver dig tid til at dvæle ved hver person og mærke den glæde at andre har ved sig. Du mærker hvor uendelig en kilde dine kæres kærlighed til dig er. Du mærker deres kærlighed ganske tydeligt og roligt. Dine tanker svæver til positive, hyggelige oplevelser at I har haft sammen. Nogle gange får du hele billedet med, nogle gange mærker du blot de gode følelser selv om du ikke helt kan præcisere hvor eller hvem det kommer fra. Det er en kanalisering af den ægte kærlighed til dig i verden.
   Mens du ligger der, rolig og afslappet, kan du høre de blide lyde af naturen omkring dig - en blid brise, der hvisker gennem træernes blade, den sagte rislen af floden i nærheden og en svag, beroligende drømme-inducerende melodi fra et instrument i det fjerne.
   Musikken kommer fra Aria, dalens vogter. En kvinde med en særlig evne til at skabe drømme og beroligende melodier. I skæret fra stjernerne begynder hun at spille på sit helt specielle instrument, og lydene er blide, beroligende, tryghedsskabende og søvn-skabende. Du mærker, hvordan din krop er uendeligt afslappet og lige ved at falde i søvn.
   Du lukker øjnene og lytter til Arias sang, hver tone synes at omslutte dig i kærlighed. Hendes sang er en fortælling om dalens magi og mens du lytter, kommer du ned i starten af søvnen.
   Langsomt falder natten på og mørket kommer med tryghed. Blomsterne dæmper deres glød så den ikke forstyrrer dig og udsender deres søvndyssende, små usynlige søvnkorn og dalen omsluttes af en fredelig stilhed. Stjernerne lyser roligt på himlen, stjerneskuddene forstyrrer ikke og månen våger over dig. I denne magiske atmosfære er du omsluttet af en følelse af tryghed og kærlighed.
   Bekymringer er der ikke plads til, de kan ikke længere nå dig og svæver væk. Du er i et sted, hvor tid ikke eksisterer, og hvor roen er så dyb, at den når ind til din sjæls kerne.
   Aria fortsætter med at spille, og hendes musik fører dig ind i drømmelandet. Du er let og ubesværet, med tanker som svæver på en sky af blid musik og stjerneskær. Din krop er tung og afslappet og dine øjenlåg er uendelig tunge.
   Du ved, at du er i et sikkert sted, et rart sted, et sted hvor drømmene altid er gode og hvor hver nat er en invitation til fred og fornyelse. Lige om et øjeblik sover du.
   Og så, mens Arias søde melodi fortsætter med at svæve i luften, glider du ind i en dyb, fredfyldt søvn. I dine drømme vandrer du gennem Søvnens Dal, stedet, hvor din sjæl finder ro og hvor kærligheden og trygheden fra dalen fortsætter med at omslutte dig. Dens påvirkning er stærk. Her, i denne magiske verden, kommer du til en blomsteromslynget, smuk og lang pergola hvor du vil på den anden side finder nattens drøm. Du begynder at kunne fornemme denne gode drøm. Din sjæl er guidet og omfavnet af dalens trygge arme og din søvn bliver dyb og fredfyldt.
Forfatterbemærkninger
Fantasy godnathistorie

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/12-2023 17:36 af Suree Lio (Løvinde) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 1193 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.