2Søvnens Dal
Du er inviteret ind i en vidunderlig, fredfyldt dal kendt som Søv... [...]
Fantasy · fiktion, magi, følg drømmen
4 måneder, 7 dage siden
4Alt det der er dig
Åh autismebarn · elskede lille skarn · Ved du godt hvor skøn du er? · b... [...]
Digte
2 år siden
1Skat
"Skat, hvis du sætter dig i sofaen og vælger en film, så laver je... [...]
Kortprosa
12 år siden
3På Væggen
L e v e: Dansende, løbende, legende · N u e t: Mærkende, smagende, ... [...]
Digte
12 år siden
1Lørdag aften
Teenagepigen sidder der på sofaen og hækler, hvad hun hækler er l... [...]
Kortprosa
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Suree Lio (f. 1984)
Hun kiggede målløs på læreren.
   "Skal jeg have DEM ind i mig?" Det lød vildt underligt, og hun var ikke sikker på at hun havde hverken hørt eller set noget lignende før. Hun stirrede igen på de små pumpende røde kødklumper. Egentlig så var det ikke så ulækkert som man skulle tro, eller jo, ulækkert var det, men ikke på den måde og hun var jo ingen tøsedreng. Læreren gentog igen biologieksperimentet og opfordrede hele klassen til at deltage. Vivi tog et af hjerterne op mellem tommel- og pegefinger og kiggede skeptisk på det, så kiggede hun rundt for at se hvad de andre gjorde. Drengene stod og pjattede med hjerterne og kastede et par stykker efter hinanden. De fleste af pigerne stod med stor afstand til hjertekarrene som om de var parat til at løbe deres vej hvis de små tingester skulle finde på at jagte dem, hvilket naturligvis var utænkeligt.
   Pludselig var der en dreng der tog mod til sig, og pressede et hjerte ind i den ene arm. Så snart han havde gjort det, fik en anden også fat i et, og satte det ind i hans hånd. Vivi listede nærmere og spurgte diskret ham med hjertet i armen om det havde gjort ondt. Da han svarede nej, gik Vita tilbage til sin plads og forsøgte at tage mod til sig. Et par drenge mere var begyndt at sætte hjerter ind, og drengen der havde sat det første hjerte i sin arm var allerede i gang med sit hjerte nr. 2. En anden pige end Vivi havde også taget et hjerte op og stod og tog mod til sig. For at den anden pige ikke skulle komme før Vivi, skyndte hun sig at presse hjertet ind i sin overarm. Det var en mærkelig følelse. Pludselig havde hun ikke et, men to hjerter der bankede i hendes krop. Men eftersom at det ikke gjorde ondt rakte hun ud efter det næste, der var jo nok hjerter at tage af, og læreren havde sagt at de hver især behøvede mellem 20 og 40 hjerter for at kunne lave forholdsvis entydige svar.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/08-2003 16:36 af Suree Lio (Løvinde) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 352 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.