2Søvnens Dal
Du er inviteret ind i en vidunderlig, fredfyldt dal kendt som Søv... [...]
Fantasy · fiktion, magi, følg drømmen
4 måneder, 13 dage siden
4Alt det der er dig
Åh autismebarn · elskede lille skarn · Ved du godt hvor skøn du er? · b... [...]
Digte
2 år siden
1Skat
"Skat, hvis du sætter dig i sofaen og vælger en film, så laver je... [...]
Kortprosa
12 år siden
3På Væggen
L e v e: Dansende, løbende, legende · N u e t: Mærkende, smagende, ... [...]
Digte
12 år siden
1Lørdag aften
Teenagepigen sidder der på sofaen og hækler, hvad hun hækler er l... [...]
Kortprosa
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Suree Lio (f. 1984)
"Skat, hvis du sætter dig i sofaen og vælger en film, så laver jeg lige straks en kop thé til dig, du ser lidt udkørt ud". Uhhm.. ja, det kunne Rosa ikke sige nej til. Tiamo bar resterne af den lækre aftensmad ud han havde lavet til hende og ryddede op mens el-kedlen varmede vandet. En hurtig tanke strøg forbi Rosa, men hun lagde den hurtigt fra sig igen. Hun var glad for Tiamo - han var perfekt.
   På en lille bakke kom han ind og serverede thé til hende, og ved siden af lå også en lille overraskelse. En hjerteformet lille rød æske med 3 stykker håndlavede chokolader, lyst og fyldt med marcipan og nougat, lige som han vidste, at hun godt kunne lide det. Det var nydelse som sædvanlig og lige hvad hun trængte til. Han begyndte at massere hendes trætte skuldre, ryg og hovedbund imens de så Chocolat. Til sidst lagde han sig bag hende i sofaen og holdt om hende og varmede hendes krop. Han kyssede hende og fortalte hende at hun var smuk og dejlig.
   Efter filmen kyssede han hende igen og bar hende let som ingen ting ind i soveværelset. Hans krop havde markerede muskler og han var både sensuel, lidt fræk og givende - som han altid var. Hun faldt grædende i søvn i hans beskyttende arme.
   Morgenen efter havde han lavet morgenmad på sengen til hende, lige som han plejede. Nærende, inspirerende, lige efter hendes smagsløg, men ikke fedende. En følelse af ensomhed ramte Rosa, som hun forsøgte at ligge fra sig igen. Hun var en stærk kvinde, hun kunne klare sig selv. Tiamo kyssede hende farvel inden de tog på arbejde. Han skulle på fabrikken og hun af sted som designer.
   På arbejdet blev hun ringet op fra fabrikken. Kunne hun komme og hente Tiamo snarest? Han var gået i stå midt i sit arbejde og var så kun i vejen. Hun bandede. Det ødelagde totalt hendes dag at skulle hente Tiamo, men hun gjorde det og bragte ham til reparation. Garantien galt heldigvis stadig. Hun spurgte om det var muligt at få en erstatning med hjem indtil han var færdig og de gav hende Mark. Han var langt fra den nyeste model og forstod ikke hendes behov så godt, men han kunne vel finde ud af at lave mad.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/04-2012 10:56 af Suree Lio (Løvinde) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 389 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.