2Søvnens Dal
Du er inviteret ind i en vidunderlig, fredfyldt dal kendt som Søv... [...]
Fantasy · fiktion, magi, følg drømmen
4 måneder, 9 dage siden
4Alt det der er dig
Åh autismebarn · elskede lille skarn · Ved du godt hvor skøn du er? · b... [...]
Digte
2 år siden
1Skat
"Skat, hvis du sætter dig i sofaen og vælger en film, så laver je... [...]
Kortprosa
12 år siden
3På Væggen
L e v e: Dansende, løbende, legende · N u e t: Mærkende, smagende, ... [...]
Digte
12 år siden
1Lørdag aften
Teenagepigen sidder der på sofaen og hækler, hvad hun hækler er l... [...]
Kortprosa
20 år siden
4Den fortryllede skov
Det er tidligt en søndag forårsmorgen i den fortryllede skov, og ... [...]
Kortprosa
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Suree Lio (f. 1984)
Nej, det var ikke rigtigt, Lisa løj. Selvfølgelig løj hun, hun ville vel bare have lidt opmærksomhed. Ja, opmærksomhed, det var jo derfor. Stakkels Lisa, hun måtte have det hårdt når hun kunne komme med sådan en løgn, og han måtte prøve og hjælpe hende, støtte hende. Han satte sig over ved siden af hans nu voksne datter og lagde armen om hende. "Så, så, Lisa, hvad end det er, så klarer vi det sammen. Jeg er her og jeg vil altid hjælpe dig." Lisa så op på sin far med tårevældede øjne. Det havde været svært at sige det til hendes elskede forældrer. "Jamen far, der er intet at gøre, jeg er syg, jeg har AIDS. Jeg dør." Alfred holdte sin datter tæt ind til sig "selvfølgelig dør du ikke lille skat, selvfølgelig dør du ikke."
   Lisa skubbede sig forsigtigt ud fra sin far, og så ham direkte i øjnene.
   "Jamen far, jeg har jo AIDS. Lægen siger at selv med det bedste medicin vil jeg dø inden for et år, måske går der kun måneder." Lise hostede. Alfred så på sin datter. Hun troede åbenlyst selv på det.
   "Du er da vist blevet forkølet lille skat, vent her, så laver jeg noget te til dig." Alfred gik ud i køkkenet. Han måtte finde en måde at få de griller ud af hovedet på Lise igen. Var det lægen der havde fået hans lille Lisa overbevist om at hun var syg? Alfred blev vred. Hvad var det for en læge Lisa havde, en der gik og skræmte hans glade lille pige med sådan noget vrøvl! Han var jo sindssyg den læge, ja SINDSSYG! Der måtte være en lov der dækkede at sige sådan noget. Det måtte gå under den der lov om at man ikke måtte true andre mennesker. Lises læge var jo mentalt syg. Eller Jaloux. Måske havde han inviteret Lisa i byen, hun var jo en smuk pige. Men Lisa havde naturligvis sagt nej, for hun vatr ikke den slags pige. Og så var han blevet jaloux. Lisa havde vel sagt at hun allerede havde en kæreste, og så ville lægen hævne sig på hende. Ja, sådan måtte det hænge sammen. Hans lille pige var offer for en gal mands jalousi, og Alfred skulle nok få det stoppet. Alfred skulle nok sørge for at han blev indberettet til lægerådet sundhedsstyrelsen og hvad der ellers var. Han skulle i fængsel den læge, det var lige hvad han skulle.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/08-2003 18:28 af Suree Lio (Løvinde) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 410 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.