4November
Septembers himmel er så blå · Men novembers mørke · gør mig grå · Byens... [...]
Digte
4 år siden
2Lungers fulde kraft
Imens jeg spiser spaghetti med kødsovs, · prøver jeg at få fat i de... [...]
Digte
4 år siden
1Kamphaner
Jeg vil i og for sig også gerne trække mit læs, hvis jeg kunne få... [...]
Blandede tekster · julehygge
4 år siden
2Krigstid
De sætter ham til at skyde folk · sætter ham til at bruge dolk · imod... [...]
Digte · krig
4 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anders Husmann (f. 1992)
Jeg sætter mig ned. Nej, jeg tager et glas vand. Imens vandet løber med sin stråle fyldt af luftbobler, der gør strålen svært gennemsigtig. Det er rart at stå her. Nu fylder jeg glasset op og tager en tår, imens jeg tænker på, hvor dejligt det er. Sikke en koncert de sang og spillede i aften. Det var fantastisk. Nu skriver jeg. Hehe. Stråler kan være strålende. Skrig kan være skråelende. Rim kan være rimelige. Rim på en rude kan være urimelig, hvis man ikke har noget til at skrabe den af med. Især hvis rimen sidder på den bil, man skal køre til blinddate i og man allerede er sent på den. Ikke at jeg har en bil eller skal på blinddate eller at jeg nogensinde er sent på den. Nogle gange er jeg sent på den. Men nogle gange har heste vinger i min fantasi, så det er jo fint nok.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/11-2014 23:56 af Anders Husmann (Husholdninger) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 153 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.