Min juleromance - De søde hemmelige juleønsker

Kap. 1. Mødet ved åen


9 år siden 1 kommentar Uafsluttet Romaner sne storm forelskelse

3Jeg drak grådigt
Jeg drak grådigt, · af din lyssky generthed. · Træk dig rundt i magne... [...]
Digte · drak, smerte, begær
3 år siden
2Du er...
Du er min flamme. · Du er mit håb. · Alligevel er du ude for min rækk... [...]
Rim og vers
3 år siden
2Kvinden uden hukommelse
"Kom, sæt dig ned," sagde han og peger på sofaen, der stod foran ... [...]
Noveller · skæbne, skæbnefortælling, kærlighedslængsel
5 år siden
9Her sidder jeg med skjulte tåre
Mit hjerte er tynget med sorg · En dyb og kvalmende sort · Et lys i d... [...]
Digte · længsel, lys, melankoli
7 år siden
3Kære dagbog! Det at date
Min perfekte date, er ikke det tidspunkt, hvor HAN skal vise hvad... [...]
Blandede tekster · eventyr, håb, date
7 år siden
4Tro på magien
Tro på magien · Åben dit hjerte · Se verden som den er · Et skridt af g... [...]
Digte · magi, drømme, længsel
7 år siden
4Jeg fortryder stadig ikke mit, Ja
Jeg var i teateret i går. Det var torsdag den 13. oktober 2016. P... [...]
Blandede tekster · teater, skuespiller, fredericia
7 år siden
1Sæt tavse ord på et stykke papir
Har du ondt i selvtilliden · Er du gået fra håbets grønt til håbløs... [...]
Rim og vers · ord, tavshed, råb
7 år siden

Puls: 4,3

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Winnie Leth Buch (f. 1983)
Det havde sneet i tre døgn og byen lå nu indhyllet i det flotteste snehvide tæppe, der når vinter solen lod sig vis, fik den sneen til at give et smukt skær fra sig, der fik det til, at line små is diameter. Vandet var selvfølgelig frosset til og i det samme, jeg så dem stå sammen ved 'vores' frokoststed, gjorde mit blod lige så i mine åre. Jeg lod som ingenting. Så bare lige frem. Ja, jeg gik nærmest automatisk, lige som en robot. Jeg tror nok, at jeg lukkede alt ude. Vil ikke se, vil ikke høre og slet ikke dem. De var begge to høje, slanke og smukke. Der i mod følte jeg, mig lille, sjusket og kejtet. Da jeg var lige ud for dem, hørte jeg ham sige, " Hej Maj Noel." Der var noget i hans stemme, men jeg kunne eller ville ikke tolke det. Desværre, men jeg kunne ikke lade vær. Jeg måtte vende mit hoved om i mod dem. Mine øjne så kort ind i hans, men smerten var for stor inden i mig og luften var for kold, bogstaveligtalt. Jeg sagde, "Hej," i det jeg så væk og gik videre. Jeg nægtede, at sige hans navn. En lille irriterende stemme skreg inden i mig, "Vend dig om. Vend dig SÅ om," men jeg var stædig desværre, men alligevel ikke så standhaftig, som jeg gerne ville være.

Tilbage stod de to, men det var kun hans øjne jeg kunne mærke på min ryg. Kvinden stod nemlig og betragtede ham, mens han stod og fulgte mine mindste bevægelser. Lige pludselig sagde kvinden, " Gå efter hende." Han sled sine øjne væk fra mig og så forundrede på hende. "Men," sagde han undrende og kvinden afbrød ham, "Jeg samler ikke på ulykkelige forhold. Jeg kunne nemlig se, at det pinte hende, at se os stå sammen her og du kunne knap nok slide dit blik væk fra hende." Hun gjorde en pause for, at få vejret inden hun fortsatte. "Jeg kunne sagtens havde været et bitch og lade være med, at sige noget, men hvorfor skal tre gå rundt og være ulykkelig, når to af dem kan blive lykkelig sammen?" Han så letter mistroisk på hende. "Jeg mener det," sagde hun og fortsatte, "Jeg gør som et såret dyr. Jeg slikker mine sår, men jeg skal komme mig over tabet af dig. Vores tid sammen var jo kort men godt og jeg beder til, at din tid sammen med hende vil blive længer." Imellem tiden var jeg stoppet op med den begrundelse for mig selv, at mit bukseben sad forkert. Jeg bukkede mig ned og forgav, at rette på det. Og så var det, at jeg gjorde noget jeg ville komme til, at fortryde i lang tid bagefter. Jeg snød mig til, at kigge tilbage og lige i det sekund han lænede sig frem for, at kysse hende. Jeg løftede mit blik nok ti, at vores øjne mødte hinanden. Hurtigere end et lyn på en klar dag, stod jeg ret op og ned, som en soldat. Jeg lod bukseben være bukseben og stormede af sted, som et sky og såret dyr, der havde en hvis Herre i hælene. Fra tid til anden, var det som om jeg kunne høre ham kalde mit navn. Jeg stoppede ikke op for, at tjekke det. For som jeg sagde til mig selv, 'Det er rent indbildning. Den rene ønsketænkning fra min side af.'

Noget af det det første jeg gjorde da jeg kom hjem var, at slette ham fra min venneliste på Facebook. Det var totalt barnligt, det ved jeg god, men jeg beholdte nu han nummer i min mobil, så jeg kunne se om det var ham der ringet, så jeg kunne ignorere ham. Det var meget nemmere end, at skulle skifte mobilnummer.
Forfatterbemærkninger
Den er ikke rettet til.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/11-2014 13:11 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 633 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.