1Viljens Magt
Hvad er jeg? · Andet end en stærk vilje - · En voldsom vilje · Hvor er ... [...]
Digte
3 år siden
2Min Blå Melankoli
Du kom som den blødeste forårsblæst over de spirende marker · Marts... [...]
Digte
3 år siden
4Nattens sidste stjerner
Nattens sidste stjerner vinker · Farvel · Dagens bløde brise favner · S... [...]
Digte
3 år siden
2At gå fra nat til dag
Natten breder sig over marker og enge · Månen står skarp og kold i ... [...]
Digte
3 år siden
2I skyggernes verden
Urets visere er ligegyldige · Timerne blive nulstillet · Hver eneste ... [...]
Digte
3 år siden
2En kold tids håb
På en mosgroet sten · Danser skyggerne · Fra bregnernes blade · Sommerv... [...]
Digte
3 år siden
2Tidsånden
Slottet, vi i vore tanker · Byggede af drømme og håb · Hærges af ilde... [...]
Digte
3 år siden
2Hverdagenes hemmelighed
Der er efterår i luften her · På bænken hvor jeg sidder · Som levende... [...]
Digte
4 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Stig Colbjørn Nielsen (f. 1950)
Jeg ser Månens lys
Slukke dine sidste håb
Skyer i natten -

Rejser mig stille
Fornemmer din varme hud
Øjeblikket tabt -

Du vågner ikke
Vor kærlighed hviler sig
Jeg går fra dig nu -

Natten samler sig
Omkring os er søvnens hav
Med brændingens brus -

Mit hjerte våger
I den tomme tidløshed
Flyver med fugle -

Kys kan favne os
Brisen bliver til storm
Min sjæl flyver bort -

Tankerne kommer
Vore hjerters slag i takt
Det brusende blod -

Du sover jeg går
Pligterne tager mig bort
Sjælene sammen -

Morgenens blå lys
Kommer med liv uden mig
Min skæbne synger -

Tiden opløst nu
En virkelighed på vej
Visker drømmen bort -

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/10-2015 22:24 af Stig Colbjørn Nielsen (Colbjørn) og er kategoriseret under Digte.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.