Højt ærede


7 år siden 5 kommentarer Kortprosa kærlighed tilbedelse

3Heteronormativt
det er · familiezoneskiltet i toget · som viser tændstikmand plus · tæn... [...]
Digte · heteronormativitet, kønsroller, feminisme
5 år siden
3Lgbt
lebber ville leve længere og lykkeligere hvis I ikke · gødede med g... [...]
Digte · lgbt, diskrimination, livserfaring
5 år siden
5Fremtidshåb
verdenen der svømmer · i køn min mor er · en søster mere solidaritet · ... [...]
Digte · feminisme, håb, drømme
5 år siden
4Fjerklædt
de dage jeg forbliver · klædt i fjer · dør jeg lettest
Digte
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Syrene Hvid (f. 1988)
Hun siger, hun hedder Kinnie, men det tror du ikke på. Du føler, hun må komme af en virkelighed, hvor bjergtinderne når til himmels, hvor bjergtinderne ædes af skyer, hvor de vaskes i regn. I den virkelighed som hun kommer af, hedder man ikke Kinnie, men Nisha eller Namita, måske, man danser til ildgudernes ære og maler sig farver i ansigtet. Når du siger man, tænker du på hende, så hun i dit stille sind må hedde netop Nisha (eller Namita eller højt ærede) og du ved, hun kan forsvinde som en ånd i dalenes tåger. En ældgammel kults ypperste præstinde er hun, de synger i takt, når tordenen lyder, når den ruller som lydeligt røg ned ad bjergsiderne. De tilbeder kræfter der er ældre end selve skabelsesordene, mørket og døden tilbeder de. Du vil tilhøre den familie, du vil remse og række op sammen med dem. Du vil se, hvad de ser. Svarene i hendes halvåbne håndflader, alle beboede verdeners svar, denne og deres.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/06-2017 11:05 af Syrene Hvid og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 165 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.