2Fra Længslen
I blikkene, klare og rene · Mødes de nøgne sjæle · Hvor ord erstattes... [...]
Digte
11 år siden
4Bruce Willis, det er jeg
handskerne findes, de lyseblå · det hvide stof · på mine fingre, med ... [...]
Digte
11 år siden
4To - Et
meget har du budt mig · i alle disse år · du har pint og plaget · pille... [...]
Digte
11 år siden
5Savnet af Sorgløshed
Der var engang · Hvor jeg var sorgløs · Hvor døden var noget · Jeg læst... [...]
Digte
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Camilla Moe (f. 1975)
Som jeg står her på rulletrappen op til helvede kan jeg mærke den vemodige glæde og forventning rulle over mig i takt med trappens rolige og monotone rumlen ude af stand til at hoppe af eller ændre hastighed og retning. Omgivelserne glider roligt forbi, mens jeg passivt ser til. Nødstopknappen er placeret ved begyndelsen og enden og jeg nåede ikke at trykke på den første gang jeg steg på.

Jeg ville slet ikke være steget på men fulgte alle de andre omkring mig - kunne ikke vende om og gå baglæns. Prøvede at henvende mig til de andre der stod på trappen, men blev afvist af deres tomme blikke der stille hviskede til mig at de havde affundet sig med deres skæbne og at jeg skulle gøre det samme - acceptere den plads jeg stod på.

Og nu står vi så her, afventende og tavse, med vores blikke fastlåst opad mod enden på turen. Jeg står og stirrer på manden foran mig og deltager modvilligt i hans fysiske nedbrydning. Ser hans hår blive gråt og falde af, ser hans ryg krumme sig i krampe, ser ham ryste og støtte sig til gelænderet, mens han langsomt skrumper ind lader jeg min tunge glide over mine tænder og mærker at de er begyndt at løsne sig.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/08-2002 22:09 af Camilla Moe (moe) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.