Under radaren


8 dage siden 6 kommentarer Digte samfundskritik

6Under radaren
Ind ind ind, lyder det i mine ører, jeg må mærke noget, bare ikke... [...]
Digte · samfundskritik
8 dage siden
3X y faktoren
Jeg er bare typen der har det der dna hvor man gerne vil være en ... [...]
Essays · død, spor, eventyr
1 måned siden
2Kim Page elskeligt set
Op og ned af dit ti kvadratmeter gulv · For at få dit hoved sat tun... [...]
Digte · selverkendelse, relationer, mystik
1 måned, 28 dage siden
1Das boot.Truede snefrøer strandvasket
Du snører skoene og ved snøren knækker · Du skal til at sove men ve... [...]
Digte · alkohol
2 måneder, 10 dage siden

Puls: 35,6

Publiceret: 5
Afgivet: 9
Modtaget: 11
Niels Cenius (f. 1969)
Ind ind ind, lyder det i mine ører, jeg må mærke noget, bare ikke et sus, for så bliver det mani, men jeg må ind, ind ind.
Jeg er far, ikke ung far, men far til et barn, jeg har en kønsrolle, jeg skal være stærk og bestemt og klar i spyttet, og jo mere jeg skal være det, jo mindre kommer jeg ind, ind, ind og mærker hvem jeg er.
I mange år har jeg rejst med en terapeutiske bog som følgesvend og ven, den er skrevet af en amerikaner, han taler om det vanskelige ved som moderne mand at bevæge sig fra moderens til faderens Hus, og den bevægelse er lykkedes for mig...men så fanges jeg nu af stereotypier i manderollen, og alle projektionerne fra mine to deltidsjobs erhvervssuccessers populære feedback, ender blot i jeg ikke mærker andet end den gamle kedelige afdøde manderolles afsked med krop og følelse.
Gang på gang vil det ubevidste, vores ellers dejlige reservoir, blot vise mig billeder af Hollywood fabrikerende elementer, der er det lette, livslette, overfladebaggrundsspil, der danner denne manderolle, denne fordækthed, denne ninja-camouflerede løgn, der ikke ender i essens og gode kontaktforhold.
Jeg må under radaren hen til en følelse. Hen til et liv.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/11-2017 21:22 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 205 ord og lix-tallet er 42.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.