0Tidens evige charade
Hvad er det? · der følger ikke nogen · men alle, ALLE følger den? · TID... [...]
Digte
5 år siden
2Udover lunden jeg har aldrig gaaet
Udover det hele · Jeg tror paa at du venter paa mig... · Udover alle ... [...]
Digte
5 år siden
4Ingen gik saa langt
Pludselig · Jeg vil gerne gaa ud over alt stof · At opnaa noget hvor ... [...]
Digte
7 år siden
8Paradoks
Idag skal aldrig være idag igen · Men · Imorgen · ALTID · Er anden dag...
Digte
7 år siden

Puls: 5,5

Publiceret: 0
Afgivet: 1
Modtaget: 0
Anne Russel (f. 1980)
Om efteråret, sad jeg ned på en jord fyldt af røde blade, og jeg blev vidne til forskellige ændrer... på himelen... træerne skifter deres farver foran mig. Vinden startede med at blæse stærkt, blade startede med at falde og blev faldende på min krop, jeg havde selskaben fra farverne og fra vinden.

Om vinteren, blev jeg alene, kigger på træerne uden farve, føler kold på min hud, og venter på næst sæson, som om den kunne hjælp mig imod mig ensomhed. Dag efter dag jeg ventede... solen var så kort, lyset blev så få ... at vente i mørket er for svært... men jeg blev ventende... uden at opgive.

Næst sæson foregik, inden jeg var for træt at gå videre... venter på .

Om foråeret... søde duft på luften, blomsterne, farvene, fuglene, alting fyldt af liv og fred. friske frihed immelem min krop og sjæl, friske frihed på min vej, bevøger mig mens foråeret er del af mit liv. Og jeg bliver ganske, jeg vil ikke at vente på en næste sæson, men solen blev mere stærk, farver skinner på en anden slags af sol...

Om sommeren, glæden virker evig, ved vand er hvor enhver ønsker er på, der er ikke stilheden rundt ikke længere. Ingen sæson er så fyldt af stemmer og lykke. Solen forbedre os, solen få et smil på vores ansigte... og vi glemmer om andre sæsoner før... og lukkede vores øjne foran den varme ny verden...

Men...

Om efteråret...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/09-2002 09:17 af Anne Russel (ARussel) og er kategoriseret under Essays.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.