Blodet på Arket


1 måned, 10 dage siden 0 kommentarer Blandede tekster

0Til eftertanke
En velhavende ung mand rejste langt væk, ingen vidste helt nøjagt... [...]
Livshistorier
6 dage siden
0Augustus
Augustus troede han var Gud, · og byggede et tempel til tiden forud... [...]
Blandede tekster
13 dage siden
3Visdom Ord
Jeg bryder mig ikke om dårlige ord, · de har en indflydelse jeg tro... [...]
Digte
25 dage siden
2Ordert
Jeg tror på ordert som kom på jorden ned, · og viste os Guds størst... [...]
Digte
1 måned, 4 dage siden

Puls: 59,9

Publiceret: 9
Afgivet: 32
Modtaget: 13
Inge Erhard (f. 1941)
I det Gamle testamente blev offer gaver ofret for synder.
I det Nye Testamente blev Jesus Kristus selv en offergave for alle som søger syndernes tilgivelse. Da biblen siger, at alle har syndet, er hans blod en offer gave, for alle som vil modtage det.
Amerikaneren Ron Wayett fandt arket fra det Gamle Testamentes tid i haven fra Getsamanien for mange år siden. Historien findes på Internet. På vores Israel tur for nogle år siden var en præst med som kendte Wayett familien og som viste os et filmudsnit af arket. Man ser det, man ved det.
I dag er arket godt gemt og muret ind, der hvor det blev fundet. Men en blodprøve fra arket blev taget, man mener korsfæstelsen skete lige der, hvor arket var placeret nedenunder, fordi der findes 3 huller på en vej fra rømer tiden, som kunne have været brugt for korsfæstelse.
I et normalt tilfælde kan man ikke lave alle prøver med gammelt blod. Blodet fra arket er stadigvæk levende ligesom frisk blod. Det har kun kromosomer fra moren men ingen fra faderen og skulle derfor ikke kunne være levende. Jesus blod findes på arket, det er stadigvæk levende for dem som søger syndernes tilgivelse.
Forfatterbemærkninger
Denne beretning er sand, der vil være sådanne som tror og sådanne som ikke vil, det er et frit valg.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/11-2018 16:26 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 201 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.