Blodet på Arket


6 måneder, 13 dage siden 0 kommentarer Blandede tekster

0Guds Herlighed
Guds Herlighed. · Er det som får under til at ske. · Gud mødes i tro ... [...]
Rim og vers
6 dage siden
1Udfordringer eller passivitet
Bruger vi noget spændende i livet, · ja, det er vist sandt og givet... [...]
Digte
13 dage siden
3Visdom
Visdom og indsigt hører sammen, · som et par der respektere hinande... [...]
Digte
20 dage siden
1Opstandelsen
Opstandelsen og nyt liv har vi fået, · præsentere dig selv før tide... [...]
Digte
27 dage siden

Puls: 79,1

Publiceret: 12
Afgivet: 52
Modtaget: 17
Inge Erhard (f. 1941)
I det Gamle testamente blev offer gaver ofret for synder.
I det Nye Testamente blev Jesus Kristus selv en offergave for alle som søger syndernes tilgivelse. Da biblen siger, at alle har syndet, er hans blod en offer gave, for alle som vil modtage det.
Amerikaneren Ron Wayett fandt arket fra det Gamle Testamentes tid i haven fra Getsamanien for mange år siden. Historien findes på Internet. På vores Israel tur for nogle år siden var en præst med som kendte Wayett familien og som viste os et filmudsnit af arket. Man ser det, man ved det.
I dag er arket godt gemt og muret ind, der hvor det blev fundet. Men en blodprøve fra arket blev taget, man mener korsfæstelsen skete lige der, hvor arket var placeret nedenunder, fordi der findes 3 huller på en vej fra rømer tiden, som kunne have været brugt for korsfæstelse.
I et normalt tilfælde kan man ikke lave alle prøver med gammelt blod. Blodet fra arket er stadigvæk levende ligesom frisk blod. Det har kun kromosomer fra moren men ingen fra faderen og skulle derfor ikke kunne være levende. Jesus blod findes på arket, det er stadigvæk levende for dem som søger syndernes tilgivelse.
Forfatterbemærkninger
Denne beretning er sand, der vil være sådanne som tror og sådanne som ikke vil, det er et frit valg.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/11-2018 16:26 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 201 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.