3Det går over
På sin færd gennem verdensrummet møder jorden en anden planet. Jo... [...]
Filosofihulen
3 dage siden
2Det sidste menneske
En dag vil der ikke være nogen tilbage, som kan huske mig. Da er ... [...]
Filosofihulen
3 dage siden
4Sproget
Det er sproget, der gør det. Det kan rutinemæssigt kværne os ned ... [...]
Filosofihulen
6 dage siden
5Hologram
Tænk hvis jeg blot er en drøm, · drømt af en fra det andet køn. · Tæn... [...]
Digte
10 dage siden

Puls: 80,7

Publiceret: 16
Afgivet: 116
Modtaget: 46
Poul Erik Pedersen (f. 1957)
Med hurtige skridt går hun forbi ude på gangen. Det er næsten så støvet står omkring hende i en lille hvirvelvind. Hun er forholdsvis ung. Så kommer hun igen, og han må om på siden, så hun kan måle hans temperatur. "Det er det" siger hun. Den gamles øjne følger hendes bevægelser. Hans kvikke gamle øjne følger hende når hun er i nærheden. Hans blik glider ned langs hendes smidige arme og fortsætter ned og kærtegner hendes stærke lår. Han rører hende aldrig. Han kan ikke nå hende, han er lænket i sig selv. Livet skiller dem af. Livet i hende og døden i ham. Hendes øjne vil han gerne huske og beholde; endnu er det ikke lykkedes ham at fange hendes blik.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/03-2019 22:43 af Poul Erik Pedersen (Poulerik) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 123 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.