Et liv i et liv i et liv


1 år, 1 måned siden 1 kommentar Blandede tekster tid død livet

4Linedanser
Jeg går på kanten · af virkeligheden · og kæmper for · ikke at lade vin... [...]
Digte
2 måneder, 24 dage siden
4Hjemve
Skoven nynner i mørket, · synger lyset tilbage til barndommens rødd... [...]
Digte
3 måneder, 6 dage siden
0Flugt
"Nej" sagde du, og jeg giver op mens legen stadig er dårlig. · Jeg ... [...]
Digte
4 måneder siden
4Kløende irritation
Klø mig der, hvor jeg ikke selv kan nå. · Vær min kløpind.
Aforismer og gruk
4 måneder, 6 dage siden

Puls: 7,6

Publiceret: 2
Afgivet: 0
Modtaget: 9
Artemis Lock (f. 1991)
De liv der leves. Som perler på en snor.
Adskilte. Forbundne.
Hvide, gule, blå, sorte perler. Forbundne i kraft af snorens eksistens. Øer der forbindes af en fysisk essens. Gennnemsigtige perler. Usynlige for øjet der ser, men tyngde på snoren.

Det kontinuerlige brydes op, en perle formes. Brudstykker af et sammenhængende fysisk materiale. En afslutning skaber ny begyndelse, ny begyndelse skaber aflslutning. Tidens ensrettethed har kun betydning i form af snorens rumlige eksistens.

Afslutning: En orm af perler. En perleorm. En orm fuld af liv. Et liv, to liv, tre liv? Orange, blå, lilla. Trods dødens indgriben på ormens organer, ormens snor, ormens fysiske identitet - ser jeg farver og perler. Mønsteret spoleres. Perler består. Et levet liv er et levet liv. Et liv er et liv i et liv i et liv. Adskilte. Meningsgivende subjektivitet. Et liv spredes til andre liv, perler flyver bort, samles i klynger, finder nye snore af perler, der er i overensstemmelse. Kobler sig på. En orm parteres, perleormen opdeles, livet i livet i livet finder nyt liv i form af et minde. Minder skaber nye perler. Evigheden stortrives.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/04-2019 07:00 af Artemis Lock (Wandering Star) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 184 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.