1Drømme og virkelighed
Hvad holder livet i gang i verdens myretue? Er det kærligheden og... [...]
Blandede tekster · forhåbninger, det ukendte, næstekærlighed
1 dag, 12 timer siden
1Kærlighedens land
den lysende prik nærmer sig · han kommer til det nye land · her er bj... [...]
Digte · hjerte, møde, parforhold
4 dage siden
2Bag bjergets top
bjerget knejser stolt · toppen er belagt med guld · gløder svagt i de... [...]
Digte · lyset, varme, stilhed
5 dage siden
2Stilhed
En elektrisk bus svæver henover gaden en tidlig morgen. Her er me... [...]
Blandede tekster
7 dage siden

Puls: 79,7

Publiceret: 17
Afgivet: 96
Modtaget: 33
Niels Engdal (f. 1954)
Tankerne er spredte og kroppen i relativ hvile. Og vægtløs med kølig hud her i den fredfyldte atmosfære, hvor bevægelse er på vej.Intuition vækkes hurtigt og blidt af universets klare stråle, som har det evige liv. Hun er i profil. Lyset viser hendes ægte farver, og brysterne er stolte og fri. Ansigtet smukt og roligt, nakken let buet, og håret i stille bølger. Hun bevæger sig gennem luften med naturlig ynde og griber mine hænder med det blideste greb.Min sjælekrop glider med. Ansigter og hænder toner udi mørket, blød og givende aktivitet i det nye lys, som fylder rum og mennesker, Selvom alt er stille er der musik overalt. En ny verden er skabt med tusind farver. Ukendte, fordi intet menneske kan rumme dem på én gang. For stort og for smukt. Men inderst inde alligevel genkendeligt for enhver mand og kvinde.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 25/08-2019 15:39 af Niels Engdal (evighedsblomst) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 144 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.