2Vindblæst
Tøjstykker blafrer i vinden. Trøjer og bluser svinger frem og til... [...]
Kortprosa
12 dage siden
2Uniform
Som en soldat · under tjørnehækken · der skyder med skarpt · vender ste... [...]
Digte
1 måned, 6 dage siden
8Sådan gik det til
Det er ikke til at tro. Jeg fatter det ikke. At han skulle. Nej, ... [...]
Kortprosa
1 måned, 13 dage siden
6Hvem banker på
Her er så stille, kun regnens dryp lyder på taget. Dryp, dryp, dr... [...]
Kortprosa
2 måneder, 10 dage siden

Puls: 51,2

Publiceret: 6
Afgivet: 47
Modtaget: 33
Ulla Hexibru (f. 1956)
Tøjstykker blafrer i vinden. Trøjer og bluser svinger frem og tilbage. Trusser i regnbuefarver danser om tørresnoren. Håndklæder banker mod hinanden med beige tyngde. Cowboybukser i damemodel hænger side om side, en sanselig symfoni i baghaven.

Nysgerrigt stirrer han gennem hullet i hækken, opstået under klipningen. Nogen vil nok mene det er med vilje. Men hullet er et tilfælde, et sammenrend af døde grene, skåret væk i ren irritation. Først bagefter opdager han, at han kan sidde tilbagetrukken på terrassen, og skue lige ind i naboens tørrestativ.

Og på hende når hun hænger tøj op, yppig som Venus fra Milo. Næppe druespisende. Nøgen slet ikke. Men det er nu ikke svært, at forestille sig.

Hun kommer slæbene med vaskebaljen trykket ind mod maven og barmen. En vinddans en tango smyger de forskellige tøjstykker om hende.

Han ånder luft ind, og puster stille ud, fra sin havestol, så rejser han sig og går ind i huset igen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/09-2019 08:14 af Ulla Hexibru (heksemutter) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 156 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.