Når fignerne på træet er modne - er tiden nær


10 måneder, 28 dage siden 1 kommentar Blandede tekster

2Hvad byder fremtiden
Jeg ønsker at være fuldstændig ærlig, · på mit sind ligger noget sæ... [...]
Rim og vers
9 timer, 55 minutter siden
3Vores tanker
Hvad gør vi med vores tanker, · for derigennem skyld på døren banke... [...]
Digte
5 dage siden
7Under kan ske
Under kan ske for alle for alle og enhver, · det er fordi engle ove... [...]
Digte
29 dage siden
1De senere år
Dagen går sin jævnlige gang med ro, · trods alt vi er blevet 80 og ... [...]
Rim og vers
1 måned, 7 dage siden
2Udnyt dagens gang
Jeg ønsker at skrive om noget godt, · også selv om det er ubetydeli... [...]
Digte
1 måned, 29 dage siden

Puls: 57,2

Publiceret: 8
Afgivet: 37
Modtaget: 18
Inge Erhard (f. 1941)
Min mand havde den samme drøm to nætter i træk - en udsædvanlig drøm. En person plukkede en gren med modne figner af, på et træ, og gave den til ham. Fignerne var meget store og modne på forskelligt vis. Nogen var modne, andre over modne og igen andre var ikke rigtig modne.
Betænkelig fortalte han mig om drømmen. Figen træet står som et symbol for Israel - og at drømmen gentog sig en ekstra gang, betyder at tidspunkteter er nær. Når Gud nævner noget tre gange, er det fordi det sker meget snart.
Jesus forklarer I Matthæus 24 disciplene tidens tegn før sin genkomst. I vers 32 og 34 kommer han med lignelsen om figentræet: Når grenene skyder blade, ved i at tiden er nær. Når i ser alt dette sker, står han lige for døren. Denne slægt skal ikke forgå, før alt dette er sket.
Matthæus 25: Lignelsen om de 10 brudepiger. Fem kom med til bryllups festen, de andre fem blev nægtet tilgang, fordi de ikke var parat. Lignelsen er symbolsk og behøver ingen forklaring.
Jeg benytter denne lejlighed til at give adressen på vidio på nettet. Jeg tror ikke mange er klar over, hvordan den politiske situation virkelig er i Mellemøsten i dag såvel som i resten af verden. Det undrer mig meget, fordi de informationer man får i nyhederne, giver os næppe det rigtige billede.
( Amir Starfati behold Israel ) man kan tilføje datum for de sidste nyheder. Han var major i sin militærtid, og har gode forbindelser i Israel såvel som i udlandet. Han er jødisk og kristen, og han giver indsigt i nutidens politiske situation og forklarer også i dags situation ud fra biblen.
Personligt har jeg længe været overbevist om, at vi er meget nær ved 1 Korinter kapitel 15 vers 51, hvor Paulus forklarer, at vi bliver taget op, før Jesus genkomst til sit folk, for at undgå tidens skrækkelige plager beskrevet i Åbenbarin
Forfatterbemærkninger
Alvorligt ment men ikke for sent.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 24/07-2020 17:00 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 322 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.