Skovbrande


9 måneder, 6 dage siden 3 kommentarer Blandede tekster

2Hvad byder fremtiden
Jeg ønsker at være fuldstændig ærlig, · på mit sind ligger noget sæ... [...]
Rim og vers
8 timer, 40 minutter siden
3Vores tanker
Hvad gør vi med vores tanker, · for derigennem skyld på døren banke... [...]
Digte
5 dage siden
7Under kan ske
Under kan ske for alle for alle og enhver, · det er fordi engle ove... [...]
Digte
29 dage siden
1De senere år
Dagen går sin jævnlige gang med ro, · trods alt vi er blevet 80 og ... [...]
Rim og vers
1 måned, 7 dage siden

Puls: 57,2

Publiceret: 8
Afgivet: 37
Modtaget: 18
Inge Erhard (f. 1941)
Det var sidst i halvfemserne, der havde igen været skovbrande i Indonesien. Singapore, hvor vi dengang boede var fuldstændig over dækket af røg. Bilerne havde et pænt lille lag aske på taget om morgenen og solen så vi kun som en rød ballon der skinnede igennem røgen. Dette havde stået på i flere uger, og vi var ved at blive træt af det.

I denne tid besøgte jeg et kristeligt seminarer to gange om ugen på et tidsrom over to år. Jeg følte mig meget velsignet i denne tid. Jeg havde også brug for en indere styrke, vores meget handikappede søn var gået hjem til evigheden. Det efterlod ikke kun et stort savn hos mig, men jeg havde med en gang masser af tid.

En aften havde vi en referent fra Johore. Johore ligger på den anden side af grænsen til Malaysia. Han var præst for en frikirke, hvor mange muslimer omvendte sig også sådanne med indflydelse i landet. Som han sagde: Jeg har fortalt min familie, at hvis jeg en dag ikke kommer hjem, er det fordi jeg er blevet inviteret til at drikke tee med visse herrer.

En aften opfordrede denne præst os alle sammen til at stå op og bede højt for røgen til at forsvinde. Derefter sagde han: Det får i beviser for i morgen. Næste dag var røgen fuldstændig væk til alles overraskelse og det uden regn eller stærk vind. Den var slet og ret forsvundet.

Hvis man som et folk vil stå sammen og bede til Herren, vil han høre og helbrede landet. Det er nævnt over og over igen i det Gamle Testamente.
Forfatterbemærkninger
En af mange udenlands oplevelser.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/09-2020 20:36 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 270 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.