1Enkelt og ligetil
Når du vil have den, · skal du bare tage den.
Aforismer og gruk
9 dage siden
2Diset
Der findes ikke kun en slange · i paradiset.,
Aforismer og gruk
29 dage siden
3Dødskysset
Det varer lidt endnu .
Aforismer og gruk
1 måned, 6 dage siden
1Para ti mi amado
Du slukkede min isnende længsel fra dit ildhjerte vækkede du min ... [...]
Aforismer og gruk
1 måned, 13 dage siden

Puls: 44,9

Publiceret: 12
Afgivet: 19
Modtaget: 30
Ann R. Sørensen (f. 1980)
Kendte dig ikke, men så dig meget på youtube. Du kommer langt med dine digte . Ville ønske nogle havde lyttetmere til dig da du var i live. Til din personlighed. Din vrede var ikke kun vrede det er der mange der glemmer .
Du blev mishandlet af politiet og sagsbehandler og pædagoger. De slap godt fra det alligevel . Synes det er mærkeligt man ikke hører noget om dig mere så ville ære dit minde.
Tænker over hvordan du døde. Kunne da være ligeglad. Men er ikke .
Mange gør meget for penge. Så kan ikke lade være med at tænke mit. Du fortjente bedre. Håber du har det godt der hvor du er nu. Og får det du længtes og kæmpede for på jorden. R. I. P som man siger men håber der kommer en røst fra dig endten i dokumenter eller noget som kan svare til det som.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/02-2021 09:37 af Ann R. Sørensen (Savanti) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 147 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.