2Hvem er vi?
To kameler i en sandstorm · Hvem er vi · Vi er hvem · Rider vi over san... [...]
Digte · nostalgi, virkelighedsflugt, sindstilstand
1 dag, 16 timer siden
1En Ravn
skarpe ansigter træder frem · en fin hat på skrå · roligt menneske · br... [...]
Digte · rastløshed, lys, aften
8 dage siden
3Hvad ønsker du dig
jeg ønsker bare, at jeg en dag, jeg ønsker bare, skyerne faldte n... [...]
Digte · sandhed
14 dage siden

Puls: 25,9

Publiceret: 3
Afgivet: 5
Modtaget: 6
Christian Enevoldsen (f. 2000)
jeg ønsker bare, at jeg en dag, jeg ønsker bare, skyerne faldte ned, og himlen for evigt stod blå og bar, jeg ønsker bare, at jeg en dag, jeg ønsker bare, regnen falde som solstråler, så jeg en dag kalde og de skråler, jeg ønsker bare, at jeg en dag, jeg ønsker bare, træde ud af bilen i min læderjakke og højtråbende sko, og fuck nu det, om det fra får eller fra ko, jeg ønsker bare, at jeg en dag, jeg ønsker bare, to kønsneutrale, grammatisk korrekte og bæredygtige damer under mine slanke arme, jeg ønsker bare, at jeg en dag, jeg ønsker bare, et hus på strandvejen med det reflekterende tag og den store bil, en whisky i højre hånd og en slange om min nakke, jeg ønsker bare, at jeg en dag, jeg ønsker bare, spotlight og storhed i stilhed, jeg ønsker bare, at jeg en dag, aldrig ønsker mere.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/05-2021 17:35 af Christian Enevoldsen (Enevoldsen) og er kategoriseret under Digte.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.