4At blive sammenlignet
At blive sammenlignet. · Tåler ingen sammenligning, · når man er unik... [...]
Digte
6 dage siden
2Tænker sit
Gå hver til sit.
Aforismer og gruk
7 dage siden
0Mit DNA
Mit DNA · Det gad jeg godt have en kopi af. · Min mors underskud behø... [...]
Digte
15 dage siden
0En farlig affære
Det blev ikke en farlig affære · Det var det førhen. Nu var der en ... [...]
Aforismer og gruk
24 dage siden

Puls: 30,1

Publiceret: 9
Afgivet: 8
Modtaget: 26
Ann R. Sørensen (f. 1980)
At vide at det kommer. Uden at kan fortælle det til nogen.
At elske et andet menneske men ikke kan dele glæden fuldt ud for man ved det kommer. Man har før drøftet det lidt. Men det bliver ikke hørt og taget hånd om det. Man tager ansvar for sit eget liv. Og den dag man ikke længere kan noget er man ikke selv chokeret over chokket for imellemtiden har man følt grædt været bevidst . Trist lykkelig levet som var det ens sidste det.
Man ved det kommer. Det sidder allerede som en knude i bystet. Man giver kun sig selv hen delvist for man ved det kommer og det vil såre den anden men man selv har lært at tackle hver følelsesmæssigt millimeter af detaljer og lever videre med det. Indtil det kommer. Og knuden brister . Så er der ikke mere at sige.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/07-2021 21:44 af Ann R. Sørensen (Savanti) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 144 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.