Behandlingssamfundet må tages personligt poetisk og perspektiveres til et behandlet forvandlet fællesmiljøvisionsrum


20 dage siden 0 kommentarer Digte feminisme brudt forhold psykisk sygdom

1Tiltrækningscirkussets Haikudigt
Incitamentsgame · Du dirigerer mit spil · Nye sjæles hjem
Digte · haiku, kærlighedserklæring, begær
3 dage siden
0Udholdenhed i sygepleje og spejder i krig
Jeg har været på eventyr som spejder for længe siden og i disse å... [...]
Digte · perspektiv, forandring
4 dage siden
1Det analoge fotografilyriske, ja dagens ryt...
Knækket pølse, tabt filmmørkekammer, papkasser med fotografiudsty... [...]
Digte · opdagelsesrejsende
20 dage siden
0Behandlingssamfundet må tages personligt po...
Det tænker jeg tit på. Altså dette DET, som den medikamentelle og... [...]
Digte · feminisme, brudt forhold, psykisk sygdom
20 dage siden

Puls: 56,0

Publiceret: 8
Afgivet: 20
Modtaget: 13
Niels Cenius (f. 1969)
Det tænker jeg tit på. Altså dette DET, som den medikamentelle og overvenlige BigBrotherrepræsenterende ubevidste overlæge, forsøger at gøre til et DET, som lille jeg kan blive mere opmærksom på, for det vil han godt lige hjælpe mig til. Og jeg er holdt op med ironi,men kan nu alligevel ikke lade være med ironien her i teksten, som opstod. Og nu er vi igen væk, lille Niels og mig, fra hinanden. Alt er Hvidt på det pæne Roskilde mental hospitals gange. Gangene er moderniseret for at virke mindre hvide, men i mig føles de sammen med behandlingen, ja disse gange føles lange at vandre ad sammen med mine gode medkollegiale patientvenner. Man bliver væk fra sig selv her i Roskilde, på trods af alle roser hinanden, og men mener at ros og lidt bryskhed som paradoksal pisk og gulerod stokkemetoder kan sammenholde en helhed tilsammen overfor os patienter. Min ven der er vendt hjem til Spanien, ringer til mig en aften, hvor personalet har glemt at kræve jeg afleverer telefonen som man bør ifølge dem for ikke at blamere sig selv på de sociale medier. Han taler engelsk. Jeg beder ham hente min motorcykel eller også den lille handicapknallert her i Danmark og få den til Ubeda ved Jaen i Andalusien, bare en af maskinerne. I Will catch up later. Det siger jeg i røret. Nåede han at lægge røret på, så han ikke hørte det med catch up. Når jeg at lægge så godt et puslespil med min exkone angående vores nye separate økonomi, at hun og jeg kan lege catch up. Får min karate betydning i den anklage politiet har kørende imod mig. Catch 22.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/09-2022 22:55 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 278 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.