Det analoge fotografilyriske, ja dagens rytmeprojekt falder psykotisk fra hinanden i hvert af dine konstruktive forsøg på aktivt håb


20 dage siden 1 kommentar Digte opdagelsesrejsende

1Tiltrækningscirkussets Haikudigt
Incitamentsgame · Du dirigerer mit spil · Nye sjæles hjem
Digte · haiku, kærlighedserklæring, begær
3 dage siden
0Udholdenhed i sygepleje og spejder i krig
Jeg har været på eventyr som spejder for længe siden og i disse å... [...]
Digte · perspektiv, forandring
4 dage siden
1Det analoge fotografilyriske, ja dagens ryt...
Knækket pølse, tabt filmmørkekammer, papkasser med fotografiudsty... [...]
Digte · opdagelsesrejsende
20 dage siden
0Behandlingssamfundet må tages personligt po...
Det tænker jeg tit på. Altså dette DET, som den medikamentelle og... [...]
Digte · feminisme, brudt forhold, psykisk sygdom
20 dage siden

Puls: 56,0

Publiceret: 8
Afgivet: 20
Modtaget: 13
Niels Cenius (f. 1969)
Knækket pølse, tabt filmmørkekammer, papkasser med fotografiudstyr fra en anden tid står i regnen bagved skuret i din elskedes have. Du tager hjemmesko på, for du har ikke tid til andet, og dit projekt denne formiddag bliver at hente det grej ind fra den våde papkasse i denne våde have, og vaske skidtet af fremkalderspoler og tænger og fixer,stopbad og fremkalderskåle tængerne skal stå i...
...og tørre tingene,også din maskine, som man placerer negativerne i fra den film du selv har fremkaldt i ilford id 11 eller AGF's rodinal. Åh Gud, åh Maria, for blot endnu engang at smage disse navne, denne tid, din ungdom, på tungen når en ven og du debatterer, ja dette ønsker du at gøre til en medie kultur med ny styrke, det analoge fotografi, for at mærke ungdommens sus i årerne endnu engang før du må dø fra denne planet. Gudskelov kan film og kemi til sort hvid fotoprocessen stadig skaffes. Men det psykiske helbred tåler ikke disse brainstorm processer du får udviklet. Det danner psykose i dig at lave disse foto udstillinger baseret på original alt for inderlig tænkning. Du frygter det. Som Leonard Cohen i sangen Halleluja frygter det.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/09-2022 06:52 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 199 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.