Tomhed og Ensomhed, Kærlighed og Humor


7 måneder, 5 dage siden 1 kommentar Blandede tekster

1Tomhed og Ensomhed, Kærlighed og Humor
Tomhed og Ensomhed boede engang sammen i et menneske. · De var de b... [...]
Blandede tekster
7 måneder, 5 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Airam Thror (f. 1979)
Tomhed og Ensomhed boede engang sammen i et menneske.
De var de bedste venner og gjorde sjældent noget alene - den anden var altid med.

Når Tosomhed og Ensomhed skulle hygge ekstra meget, inviterede de ked-af-det-hed med, og så hyggede de alle 3. Ked-af-det-hed kunne godt hygge med Ensomhed og Tomhed hver for sig, men bedst gik det når alle 3 hyggede sammen, for så hold mennesket sig helt i ro...

Tomhed og Ensomhed havde en ærkefjende - faktisk havde de 2; Kærlighed og Humor. Når kærlighed og Humor boede i mennesket, var der simpelthen ikke plads til Tomhed og Ensomhed, og de følte sig vældig fortrængt. Derfor gjorde Tomhed og Ensomhed ALT hvad der stod i deres magt, for at Kærlighed og Humor ikke blev inviteret ind.

På forunderlig vis, lykkedes det aldrig Tomhed og Ensomhed, at fortrænge Humor og Kærlighed helt. Det var som om der var et hemmeligt sted i mennesket, hvor Humor og Kærlighed altid kunne gemme sig. Og selv den dag i dag, er det stadig sådan, at når Tomhed og Ensomhed tror de har fortrængt Kærlighed og Humor HELT, så titter Kærlighed og Humor på mirakuløs vis frem igen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 15/09-2023 20:36 af Airam Thror (Tøsen_04) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 195 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.